úterý 20. srpna 2019

Zahradní chatky dřevěné

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Přes 6zahradních domků, domků na nářadí, plechových domků a chat v naší nabídce. Dřevěné zahradní domky a chatky. Vítáme Vás v e-shopu svet-chatek.


Dřevostavby všeho druhu - zahradní domky, zahradní chatky , pergoly, srubové chaty, atypické dřevostavby. Na rozdíl od běžně prodávaných dřevěných chatek v hypermarketech se vyrábějí z frézované půlkulatiny o průměru 80mm, spojené na pero a drážku. Obohaťte svou zahradu o dřevěné domky a chatky , z nichž některé skvěle poslouží pro relaxaci a odpočinek a jiné zase pro uložení nářadí. Najdete mezi nimi jednoduché dřevěné zahradní domky , ale i důmyslně řešené modely s přístřeškem na motorku či kolo, verandou. V nabídce na těchto stránkách naleznete celou řadu typů, počínaje základními domky na nářadí přes středně velké rohové altány až po robustní a velké zahradní chaty.


Nabízíme vám rovněž nejrůznější altány, domky a chatky nejrůznějšího provedení, například chatky se sedlovou střechou nebo altánek krytý ze dvou stran. Rekreační chaty a chatky ze dřeva. Naše společnost vyrábí, prodává a montuje kvalitní dřevěné zahradní altány, zahradní chatky , domečky na nářadí, domečky pro děti a to za. Menší a jednoduché typy (3-m2) jsou.


Nabízíme vám malé zahradní chatky , chaty, domky na nářadí, garáže a pro zkrášlení zahrady a relaxaci také malebné altány a pergoly. Klasický pevný zahradní domek LANITPLAST VIOLA nabízí perfektní úložný prostor pro vaše zahradní nářadí a může sloužit i jako letní příbytek. Jak si koupíte zahradní chatku, která bude pro každého člena rodiny tou nejlepší? Lidé si kupují zahradní chatky ze všech možných důvodů. Jsme přímý výrobce nejlevnějších zahradních domků a prodejních stánků, které můžete nalézt na trhu v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Maďarsku.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Tyto chatky je možno použít nejen jako zahradní domky na nářadí, ale mohou sloužit i jako rekreační chatky nebo pro příležitostné přespání dětí či návštěvy. U každé zahradní chatky je možno přiobjednat montáž, povrchovou úpravu, případně lepší střešní krytinu. Standardně jsou chatky dodávány s lepenkovou krytinou, tu Vám za příplatek vyměníme za asfaltový šindel. Naše chaty jsou ideálním letním sídlem na rekreaci nebo poslouží jako chaty k pronájmu. Jak už název kategorie napovídá, zde najdete dřevěné chatky a domy, které můžete využít jako vlastní letní příbytek, či například k ubytování.


Severský smrk je známi svou vysokou odolností vůči různým povětrnostním podmínkám což zaručuje její dlouholetou trvanlivost. Bližší informace o jednotlivých rozměrech chatek nabízíme v popisu každého typu zahradní chaty. OLŠÁK CHATKY - sruby, chaty, altány. Dřevo jako stavební materiál patří od nepaměti k základním prvkům lidských obydlí, jejich zařízení a doplňků. Poslouží nejen jako úschovna nářadí, jízdních kol, dětských hraček, ale stanou se i architektonickým doplňkem vaší zahrady.


Rádi si sami čtete, vyhledáváte chvíle soukromí nebo chcete úkryt pro děti? Umožňují mít oddělený prostor pro nářadí a navíc již nabízí i možnost pro přespání v. Ve spojení s možností individuálního nacenění kvalitní povrchové úpravy, montáže a dalších zákazníkem požadovaných prvků je pak ideálním řešením pro Váš výběr dřevostavby. Střecha je sedlová z palubek tl. Součástí dodávky je veškeré kování, spojovací materiál a montážní návod. Součástí stavebnice není podlaha, výplně oken a dveří a povrchová úprava dřevěných komponentů.


Jsme český výrobce dřevostaveb z masivu (severský smrk z Finska) - vyrábíme dřevěné domy, sruby, rekreační a zahradní chaty a chatky. Pokud ovšem potřebujete zahradní domek spíše určený k uskladnění zahradního nářadí a zahradní techniky, i v tomto případě máme pro Vás řešení - domky na nářadí. Naše firma je schopna vyrobit zahradní příštřešek dle Vámi požadovaných rozměrů.


Dále v našich službách nabízíme i vypracování návrhu realizace a naše montážní party zajistí samotnou stavbu Vámi vybraného zahradního produktu. Víkendové chatky představují nejvyšší úroveň nabídky. Svojí dispozicí, velikostí a celkovým řešením, vytvářejí zázemí pro rodinné či skupinové pobyty v přírodě.


Síla stěny chatky se pohybuje okolo - mm a užitková plocha se blíží m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky