čtvrtek 8. srpna 2019

Povrch balkonu

Má hladký, matný, snadno udržovatelný povrch. Je polyuretanový, čirý nátěr s hydroizolační funkcí a dobrou odolností na pochozích plochách. Obnovuje těsnicí funkci dlažeb balkonů, lodžií a teras.


Pokud jsme se tedy rozhodli pro položení nějakého povrchu na balkon, mezi nejhlavnější prvek by měla patřit především odolnost povrchu. Na jaře mne čeká rekonstrukce balkonu, resp.

Balkon není krytý - déšť, sníh, mráz a hlavně tam opravdu hodně praží slunce, zrovna v čase, kdy je nejsilnější. Ovšem ten venkovní má specifické řešení, které pojí příjemný povrch s možností jeho použití venku. Vlas je vyroben z polypropylenu nebo polyamidu , jenž se používají i na umělé trávníky, a v podkladu nechybí drenáž pro odvod vody.


Na balkonu je lepenka na které je udělána vrstva betonu, která je potřena hydroizolačním nátěrem, balkon není zastřešený. Ak povrch nie je dobrý začne dlhá robota. Je rozdiel, ak je dlažba na terčoch, alebo drevená dlažba na hranoloch.


Terasy a balkonu , Průmyslové a veřejné plochy.

Můžeme také na hydroizolační systém aplikovat alifatický lak s protiskluzovým vsypem a vytvořit tak konečný povrch , který je odolný proti UV záření, lehce omyvatelný s dlouholetou trv. Využijte jedinečných vlastností systému Protan pro izolace balkonů a teras. Jedná se o bezpečný protiskluzový povrch , který je možné aplikovat na. Když si sáhnete hlouběji do kapsy a zainvestujete do své terasy či balkonu , můžete si pořídit velmi kvalitní exotické dřevo, které je vysoce odolné. Poraďte se s odborníky, protože koupit ledajaké dřevo a natřít ho nějakým nátěrem, který se vám namane, to by se vám mohlo pořádně vymstít.


Z pohledu velmi nízké nasákavosti jsou šikovné slinuté dlaždice, jen pozor na jejich hladký povrch. Nejlepší balkónový povrch je velmi. Vytvořte teplo nohou: vyberte balkon podlahy vpravo!


Další návrhy naleznete v násled. Vnější výzdoba balkonu профлистом zajišťuje ho tepelné izolace, hydroizolace a ochranu proti počasí a větru. Профлист - je nejvíce odolné a spolehlivé materiál, který, kromě toho, má nízkou hmotností. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.


Povrch kovové konstruk ce balkonu je opatřen žárovým zinkem. Z těchto důvodů je velmi ceněno jak zpracovateli ocelí, tak i zákazníky.

Podlaha balkonu je 4mm ocelový plech. Vodorovná deska podlahy balkonu je zpevněna na spodním líci výztuhami. Staršie povrchy balkónov a terás môžu byť narušené pôsobením mrazu a vlhkosti.


Narušenie sa prejaví odlúpením dlaždíc, škárovacej malty. Povrch terasy či balkonu je třeba dobře promyslet. To, co si dáte pod nohy, bude následně určovat i vaši celkovou pohodu na tomto místě. Letní sluníčko dokáže například dlažbu docela slušně rozpálit a často pak může být nepříjemné (i nebezpečné) na ni stoupnout.


Povrch se rozměří a pokládka se rozvrhne tak, aby mezi dlaždicemi vznikly mm mezery. Zakládat se začíná od exteriéru, kde je dlažba vystavena povětrnostním vlivům, řezné strany dlažby totiž nasakují. U zdi, pod střechou, se může skončit půlkou dlažby. Zapravíme ji do čerstvé první vrstvy hydroizolační stěrky a hladkou stranou stěrky povrch uhladíme.


Druhou vrstvu naneseme po vyzrání první vrstvy. Celková tloušťka hydroizolační stěrky musí být nejméně mm. Musíme proto na vyrovnaný betonový povrch položit novou vrstvu hydroizolace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky