čtvrtek 20. října 2016

Bazén dětský

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Nafukovací dětský bazén kruhového tvaru s měkkou nafukovací podlahou pro bezpečné a pohodlné koupání.

Obvod tvoří tři nafukovací komory. Zkuste přivřít oči a představit si, jak by se asi ten který bazén vyjímal právě na Vaší zahradě, u Vašeho domu. Jak se jeho hladina třpytí ve slunečních paprscích a jak se v letním parnu s požitkem noříte do osvěžující a křišťálově průzračné vody.


Zdánlivě nemožné můžete lehce změnit ve skutečnost. Dětské bazénky jsou nafukovací konstrukce, odolné a maximálně bezpečné. Bazénky zaručí bezpečné radovánky Vám i Vašim dětem. Vhodný pro děti od let.


V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let.

V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště. Dětský nafukovací bazén s motivem jednorožce. Užijte si letní hrátky a osvěžte se během chvilky.


Nafukovací stříška účinně chrání dítě proti přímému slunci a nafukovací podlaha nabídne větší pohodlí. Vyrobeno z kvalitních materiálů. Nadzemní bazény Marimex - nejrychlejší cesta ke koupání je náš nadzemní bazén. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Pro kondiční plavce nabízí metrový plavecký bazén se šesti drahami, rodiny s dětmi mohou využít rekreační bazén s různými atrakcemi, relaxační a solnou vířivkou a pro nejmenší je připravený mělký bazének ve tvaru plachetnice. Vybavení je navíc bezpečným místem, ve kterém si děti můžou nerušeně hrát. Díky originálnímu vzhledu bude bazén ta nejkrásnější dekorace Vaší zahrady.


Prodám větší dětský bazén, který může být i pro dospělé. V parných letních měsících jej využijí rodiče žijící v paneláku - stačí umístit bazének třeba na balkon, stejně jako rodiče z rodinných domků, kteří jednoduše nafouknou a napustí dětský nafukovací bazén na zahradě. Podívejte se také na vybavení do vody, např. Všechny tyto produkty (19) jsou skladem na e-shopu či prodejně.


Veselý dětský motiv vaše děti ocení. NUCENÉ SPRCHOVÁNÍ Před vstupem k bazénům budete procházet přes druhé brodítko, kde vás opláchnou automaticky ovládané sprchové hlavice.

Proto pozor na osobní věci vn. K dispozici jsou plavecký bazén, relaxační bazén a dětský bazén. Krytý bazén nabízí volnočasové vyžití nejen pro děti, ale také pro dospělé. Krásný barevný dětský bazén, určitě potěší Vaše dětičky během letních dnů. Pohádkový bazén zpříjemní i obyčejný den a potěší dětičky i tím, že je plný malých plastových míčků.


Kvalitní a stabilní bazén do Vaší zahrady. Rozměr: dxh: cca 91×cm. Popis: Prodám dětský bazén cena 12- Kč Průměr přibližně m. C o rozměrech 9mx20m – Krytý dětský bazén s teplotou vody 29st.


Bazén je k dispozici v barvě modré viz foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky