pondělí 24. října 2016

Solární odpuzovač krtků

Preisvergleich App zum Download! Plašič MR12S se používá jako plašič krtků, hryzců, hrabošů a dalších podzemních škůdců. Snem mnoha zahrádkářů a zemědělců je mít rozkvetlou a upravenou zahradu nebo srov.


Frekvence vibrací: sekundový interval. Solární panel: x mm.

MR12S solární odpuzovač krtků , hrabošů, hryzců vibrační, velký solární panel. Tez jsem koupil solarni odpuzovač krtků po 14dnech jsem ho šel reklamovat. I ho poslali do brnenské zkušebny s výsledkem, že je v pořádku a že musí být minimálně měsíc na jednom místě aby krtci zareagovali.


Krtek si klidně i po dvou měsících udělal krtinu přímo pod odpurovačem. Při první instalaci může odpuzovač potřebovat až dva slunečné dny, aby byl plně v provozu. V katalogu nemáme podrobnější informace o solární odpuzovač krtků.


Odpuzovač krtků a hrabošu se solárním dobíjením baterie. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Sicher durch den Winter. Das erfolgreiche Internetportal preis. Zvukové vlny se šíří až na ploše 6m v závislosti na půdních podmínkách. Myšek i krtků se zbavíte definitivně bez negativního vlivu na vás, či domácí mazlíčky. Přístroj funguje na principu šíření nízkofrekvenčních vln pod zemí.


Prodej odpuzovače realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Na tento přístroj, prodávaný za 6korun, jsem byla docela zvědavá, protože názory na něj se radikálně rozcházejí. Někteří lidé tvrdí, že účinkuje, jiní jsou přesvědčeni o naprostém opaku. Vibracemi, které vydává, má odpudit nevítané hmyzožravce, přičemž jiná zvířata ani lidé jimi nejsou nijak rušeni. Malatec odpuzovač krtků solární.


Vysíláním nízkofrekvenčních vibrací vyvolává přístroj u krtků a hrabošů takzvané únikové chování jako při. Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Moderní a lehký Křovinořez nebo také motorová kosa je zahradní stroj, který velmi ulehčí práci nejen na zahradě. Neznamená to ale, že nic neslyšíte – každých sekund vydá přístroj krátké zavrčení o frekvenci 4Hz.


Prodám solární odpuzovač krtků.

Odpuzuje:krtky,hady,myši Instrukce: 1. Zapněte posuvný spinač ve spodní části. Udržujte solární panel v čistotě-nečistěte přístroj rozpouštědly,nejlépe vlhkým hadříkem. Zařízení vydává každých 30s zvukový a vibrační signál směrem do země.


S tímto výrobkem jsem si docela naběhl, nechápu, jak to vůbec může někomu fungovat. A tím myslím, ne plašit krtky, ale vůbec delší dobu vrčet. Chtěla bych napsat svou zkušenost se solárním odpuzovačem krtků. Na své zahradě jsem proti krtkům a hrabošům zkoušela snad vše, od domácky upravených PET lahví na drátu až po speciální dýmovnice. Nic z toho nepomohlo, proto jsem se rozhodla vyzkoušet také solární odpuzovač.


Během dne solární panel dobíjí baterii, která je uložena v odpuzovači.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky