pondělí 31. října 2016

Svět bazénů

Již více než dvacet let pro naše klienty vyrábíme a instalujeme bazény, čističky odpadních vod (ČOV), septiky, jímky a další řešení na míru. Bazény Málokdo si umí představit parné léto bez pořádného koupání v bazénu. Spousta z nás již ale více upřednostňuje čas s rodinou strávený v. Komplexní dodávky vašeho bazénu - od stavby na klíč, přes technologie a úpravy okolí bazénu až po následný servis a bazénovou a. Většina těchto bazénů se ale vyrábí přímo na míru vaší zahradě, jejich cena tedy logicky bude značně větší než u bazénů nadzemních.


Bazény na klíč jsou ale výhodné v tom, že si můžete sami nadiktovat jejich velikost, hloubku nebo tvar či doplňky, jako jsou originální schůdky, skákací prkno a další.

Firma BogyaiPešek provádí jednorázovou i pravidelnou údržbu zahrad a bazénů dle potřeb zákazníka. Plastové trysky jsou vhodné pro všechny typy bazénů, nerezové trysky doporučujeme spíše pro vnitřní betonové bazény. Samostatnou kapitolou jsou trysky pro nadzemní bazény, tyto lze použít pouze pro nadzemní bazény z hobby marketů.


Stěnové recirkulační trysky se používají - s ohledem na hydrauliku - zejména u bazénů, u kterých je odběr vody na úpravnu realizován pomocí lokálního odběru - skimmeru. Zveme Vás na procházku do světa krásných a výjimečných rodinných bazénů. S výběrem i realizací Vašeho vlastního bazénu Vám rádi pomůžeme. V těch se vám jistě budou hodit kvalitní plavecké brýle či koupací čepice. Prodáváme bazény a veškeré bazénové příslušenství a to včetně zastřešení bazénů a tepelných čerpadel pro ohřev vody.


K bazénům také dodáváme široký sortiment příslušenství, zejména bazénovou chemii, pískové filtrace, čerpadla apod.

Chvalovice (okres Znojmo). Nakupování Jiné, Dodavatelé bazénů a lázní. Klidně by mohl hrát v dalším dílu Terminátora. Jenže tahle krabice plave. A dokonce nejrychleji na světě.


Od minulého týdne Francouz Alain Bernard drží. Tento se používá zejména u venkovních bazénů k rychlému dohřevu bazénové vody zejména v chladnějších měsících. Všechny druhy ohřevu jsou řízeny zcela automaticky dle nastaveného požadavku na teplotu bazénové vody. Patříme mezi největší prodejce bazénů v ČR. Potřebujete poradit s instalací kopaného bazénu?


Neváhejte se obrátit na naše bazénové specialisty. Do sortimentu firmy patří samozřejmě nejen základní příslušenství ke všem druhům bazénů , jako jsou filtrace, skimmery, schůdky, krycí plachty a další, ale také nadstandardní výbava, jako noční osvětlení či protiproud. V letošním roce jsou velmi oblíbené nafukovací rodinné bazény s pískovou filtrací.


V naší nabídce najdete malé dětské nafukovací bazénky, ale také velké rodinné bazény. Naším cílem je, abychom uspokojili každého zákazníka, který u nás nakoupí. Internetový obchod: Bazénový svět - nejlepší bazénový e-shop Celke5výrobků On-line prodej veškerého bazénového příslušenství, čerpadla, filtrace, osazení tělesa bazénu, externí příslušenství apod.


Osvětlení bazénů a zahradních prostor - Svítidla online. E-shop zaměřený na interiérová a venkovní svítidla a osvětlení. Veřejná suchá část bistra nabízí panoramatický výhled na plavecký bazén, vodní svět i tobogán.

Do oddělené mokré části bistra se dostanou návštěvníci vodního světa Jedenáctka po schodech přímo od bazénů. Jedenáctka VS (Vodní svět), jsem si vybrala záměrně, protože na Jedenáctce VS pracuji jako instruktor plavání a také tam sloužím jako plavčík. Největší prodejce bazénů a příslušenství v ČR – Albixon, vám nabízí bazény do země, nadzemní bazény či nafukovací bazény.


Nabízíme také široký sortiment vodoinstalačního materiálu z PVC-U.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky