úterý 25. října 2016

Plastová klouzačka

Plastová skluzavka Kubu pro malé děti. Skluzná plocha je dlouhá 1cm. Klouzačka má stabilní konstrukci, dojezdovou plochu a schůdky zakončené madly. Má skluznou plochou dlouhou 1cm. Děti si olíbí veselý tvar a zbarvení skluzavky, která připomíná papouška.


Vhodné pro děti od let.

Veselé barevné provedení. Ideální pro radostnou zábavu venku, ale také v interiéru. Vytvoří úsměv na tváři každého dítěte. Lehká a odolná konstrukce. Délka skluzné plochy je cca.


Dobrý den, zlevněné dětské skluzavky momentálně máme. Můžete si vybrat celkem ze tří různých klouzaček. První skluzavkou ve slevě je model s. Tmavě růžová skluzavka 28m značky MH je Ferrari mezi krátkými skluzavkami ( obsahuje více materiálu).

Upevňuje se ve výšce cca 2-35m. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů klouzačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku.


Stav produktu: Poškrábané. Zboží bylo krátkodobě použito. Se skluzavkou si Vaše děti užijí spoustu zábavy. Dětská skluzavka za akční ceny #128176;.


Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! Klouzačka plastová JUMBO s kovovými madly,skluznice vyztužena podporou proti prohnutí,klouzání do písku i do bazénu.


Níže si můžete vybrat z nabídky dětských skluzavek a houpaček. Barevná dětská plastová skluzavka pro děti od roku. Je příjemným prvkem zahrady pro motivaci dětí k aktivnímu pohybu. Klouzačka je stálé barvy, velmi odolná vůči mechanickému namáhání a UV záření, zcela bez reklamací.


Lehce ji přemístíte a zároveň je stabilní a pro menší děti bezpečná také díky zaobleným rohům. Bezpečná plastová klouzačka červená dlouhá m. Základní informace Základní popis. Marian Plast Klouzačka KAKADU.

Nejoblíbenější klouzačka s věží a prolézačkou, šplhací stěnou a skluzavkou, vhodná na zahradu nebo do pokoje. Je určena pro děti od tří let. Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her. Tato klouzačka má dokonce dvě polohy. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Palplay Klouzačka Junior skládací 7Růžová plastová skluzavka s modrými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky