pondělí 24. října 2016

Plastový kanystr na vodu

V této oblasti nicméně existuje i další uplatnění. Pokud sháníte kanystry na olej do auta, máte rovněž po problémech. Stohovatelný plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je tvořen plastovým kanystrem s uzávěrem vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem, díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče. Je vyroben z kvalitního plastu o objemu litrů. Kanystr je opatřen držadlem pro snadné přenášení a manipulaci.


Součástí je šroubovací červené víčko. Hledáte kvalitní kanystr na vodu ? Zkuste náš kanystr na vodu ,který nezklame. Kanystr na vodu Reliance lze pověsit na háček a vodu z něj čepovat ventilem.


Kanystry na vodu Nejen do výbavy Vašeho trucku, ale také na cestování, nebo kempink jsou vhodné kanystry na vodu. Jsou vyrobeny z odolného plastu a vybaveny buď plastovým nebo kovovým kohoutkem, který usnadňuje mytí rukou či nádobí. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek.


Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek. Díky integrovanému zásobníku na mýdlo je skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě. GSI Cistern Water Carrier složitelný kanystr na vodu 10L. Praktický kanystr na vodu, který je stabilní, když je plný i prázdný. Tagy: výroba plastových kanystrů, plastové kanystry, plastové kanystry na vodu , plastový kanystr 10l, plastový kanystr 5l, výroba plastových obalů, výroba plastových nádob Specializujeme se na výrobu PET lahví vyfukováním.


Odolný kanystr z pevného plastu je ideální do výbavy pro Váš truck. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Díky speciálnímu tvaru spodní plochy lze kanystry stohovat.


Rozměry: 3x 1x 3mm. Plastový stohovatelný kanystr. Vítejte v největším obchodě s domácími potřebami. Dodáme do třetího dne od objednání kamkoliv po ČR až k Vám domů. Nabízíme výběr širokého.


Kanystr plastový na 20L Kanystr na pitnou i užitkovou vodu a další potravinářské kapaliny Neprop. Tento web používá k poskytování služeb. Ofuky a deflektory Deflektory kapoty, Ofuky předních oken, Ofuky na celé auto. Ochranné lišty Chrániče dveří, Boční lišty, Lišty na hrany kufru, Pr. PLASTOVÝ KANYSTR S KOHOUTEM 15L UN Y1.


Skladem i další kanystry s kohoutem. Hodí se do všech držáků kanistrů od firmy Fronntrunner ale i jiných výrobců. Skládací plastový kanystr na vodu o objemu litrů od britské firmy BCB.


Má robustní pevná plastovou rukojeť, šroubovací víčko s integrovaným kohoutkem a otvor pro nalévání o průměru mm. Vaše cena: 2Kč ( 3Kč s DPH ) 3Kč s DPH. Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů. Skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě.


Sudy, barely na vodu produktov Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky