pátek 21. října 2016

Desky na terasu

Plánujete si pořídit terasu , avšak si nedokážete vybrat toho správného dodavatele WPC prken? Tak je tento článek přesně pro Vás! Poradíme Vám, na co se při srovnání výrobců zaměřit a jak si vybrat tu nejlepší možnost pro terasu Vašich snů. Nabízíme kvalitní WPC prkna a desky na terasu.


Vyrábíme WPC terasy PERWOOD s komorovými a plnými profily. Ideální pro vaši terasu.

Nakupujte přímo u výrobce. Dřevěnou terasu můžete použít k bazénům, pod pergoly, na balkóny, před zahrádky rodinných domů nebo na zahrádky k restauracím. Ceny dřevěných teras Oproti WPC terasám je cena nižší, ale je třeba počítat s náklady na její údržbu.


Najdete zde terasové desky z recyklátu či WPC materiálu (dřevoplast) , které můžete použít na realizaci nejrůznějších pochůzných ploch jako jsou terasy, restaurační zahrádky, zahradní chodníky, plochy kolem bazénů apod. Desky mají vynikající odolnost proti povětrnostním vlivům, hnilobě a vlhkosti. Mají přírodní vzhled a vyznačují se dlouhou životností.


Plně tak nahrazují obdobné výrobky z exotických dřevin. Obě strany desek jsou opatřeny odvodňovacím rýhováním, které se liší svojí hustotou a tvarem, což poskytuje možnost volby vzhledu pochůzné plochy.

Orientujte se ve vlastnostech dřevin. Novou terasu si pořizujete na několik dalších let. Chcete, aby skvěle vypadala a zároveň dobře sloužila. Na ni se položí betonové desky jako základ pro rektifikační terče. Mezery se řídí podle formátu terasových desek.


Pokládejte betonové desky do jednoho zákrytu. Dřevěná terasová prkna ve vysoké kvalitě. Odběr na našich prodejnách nebo zajistíme dopravu.


Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Terasová prkna WoodPlastic. Nikdy by se nemělo stát, že terasu vybudujete na nezpevněné ploše (trávníku). Prkna kotvíme do dřevěné konstrukce roštu nerezovými vruty , hlavičky vrtů jsou v prknech zapuštěné.


Velkou výhodou je, že místa po opracování nejsou zapotřebí dále povrchově upravovat, díky způsobu probarvení celého materiálu. Při použivání těchto profilů a prvků z recyklovaného plastu je vhodné akceptovat zásady práce s výrobky z materiálu Traplast. Používejte při montáži pouze nekorodující spojovací prvky.


Na rozdíl od dřevěných teras ale wpc terasy neztrácejí svou původní barvu, nešednou, a proto odpadá nutnost pravidelného natírání či impregnace. Odolnost a dlouhá životnost wpc teras.

Wpc prkna na terasu jsou odolná proti povětrnostním vlivům, plísním, dřevokaznému hmyzu i hnilobě a to jim zaručuje dlouhou životnost. Prohlédněte si foto stejné terasy u bazénu, která byla původně ze dřeva a kterou si majitel nechal předělat na terasu z materiálu Perwood. Novinka - plné profily Perwood MASSIVE. Plné profily Perwood MASSIVE již v nabídce. V dutých deskách se snadno uchytí plísně a materiál je celkově křehčí s menší odolností vůči slunečním paprskům.


Každý montážník používá jiné metody, raději se předem domluvte na postupu přípravy podkladu. Pokud plánujete pokládku terasy, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Nespornou výhodou kompozitních terasových prken je bezúdržbovost a barevná stálost, díky vysoké odolnosti vůči UV záření.


Dřevoplastová prkna na terasu z řady Dřevoplus Profi použijete z obou stran.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky