pondělí 31. října 2016

Elektrický vertikutátor

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Vertikutátor je stroj svým vzhledem podobný sekačce na trávu. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a mechu. Pružiny pak všechny nečistoty a odumřelé zbytky trávy shrabou a trávník dokonale vyčešou.


Elektrický vertikutátor zajistí dokonalou péči o váš trávník bez velké námahy. Vhodné pro plochy do cca. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Popis produktu a technické parametre.


Kompaktný, ľahko ovládateľný vertikutátor pre účinné a trvalé odstránenie vrstvy splstnatenej trávy z trávnika. Určeno pro travní plochy do 6m 2. Trávnik bude dokonale prevzdušnený, zdravý, hustý a zbavený nežiaducich zvyškov rastlín. Belüften und befreien Sie Ihren Rasen von Moos, Rasenfilz und Schadpilzen mit den Vertikutierern von WOLF-Garten.


Ein weiterer Schritt zu einem schönen Rasen. Trávnik bude prevzdušnený, zdravý, hustý, krásne zelený a zbavený nežiaducich zvyškov rastlín. Robustní elektrický vertikutátor určený pro. Lze jej používat v průběhu celé sezóny a je-li používán pravidelně, pomáhá zabraňovat tvorbě mechu.


Multifunkčný elektrický vertikutátor , ktorý ponúka aj funkciu prevzdušňovania a zberu trávy do integrovaného l zberného koša. Systém výmeny pracovných valcov je jednoduchý a beznástrojový. Hloubka vertikutace se nastavuje centrální pákou. Sběr do koše je ideální také díky výkonn. Príslušenstvo pre elektrický prevzdušňovač a vertikutátor Porovnať Odstrániť 4€ Cena vr.


Pomocí ocelových drátů a nožů, které jsou umístěny na válci, rozrývají a prořezávají trávník. Díky této akci dochází k odstranění travní plstě, mechu a odumřelé trávy. Je využiteľný na menších až stredne veľkých pozemkoch s dostupnosťou elektriny. Oproti benzínovým vertikutátorům nepotřebují elektrické vertikutátory žádný benzín ani olej a nárokují si minimální údržbu. Proces, který zbavuje trávník starých zbytků posekané trávy a mechu.


Je také možné velmi jednoduchým zásahem vyměnit frézovací válec za válec s ocelovými pružinami. Válec má na sobě nožů a pružin je přítomno 24. Je tiež možné veľmi jednoduchým zásahom vymeniť frézovací valec za valec s oceľovými pružinami. Valec má na sebe nožov a pružín je prítomné 24.


Hodí pro menší okrasné trávníky a předzahrádky. Jak vybrat vertikutátor? Za plotem je tráva zelenější. Pokud si pořídíte vertikutátor a budete s ním pravidelně ošetřovat Váš trávník, tak si tohle přísloví budou opakovat Vaši sousedi při pohledu na Váš trávník.


Podívejme se, jak vybrat, aby Váš trávník byl Vaši chloubou. Výkonný elektrický vertikutátor z nové řady strojů pro údržbu trávníků od MTD. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Parametry Motor Elektrický Provedení šasi Plast Typ pohonu Elektrický. Stroj je poháněný elektrickým motorem.


Hřídel je osazený patnácti dvojitými ocelovými. Pracovní záběr představuje 32. Dost často cestuju po republice, předání dle dohody! Určen pro velké plochy cca 8m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky