pondělí 24. října 2016

Past na mravence biolit

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Do míst, kde se objeví, a na pravidelné cestičky dejte aromatické látky: jalovcový list, kerblík, skořici, majoránku, hřebíček. Díry a prahy dveří natřete roztokem horké slané vody nebo kombinací pěti dílů zažívací sody, jednoho dílu cukru a vody.


Vysušenou kávovou sedlinu nadrobte a nasypte do cesty nebo přímo na ně. A jedna rada na závěr: pokud bojujete proti mravencům v kuchyni, zbytečně je nepřilákávejte nevhodným skladováním potravin. Poličky posypané cukrem nebo moukou nebo dózy upatlané od medu mravence zbytečně lákají do vaší spižírny. Mají velmi citlivý čich, potraviny proto uchovávejte v dobře těsnících nádobách a dodržujte čistotu.


Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.

Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat. Balení obsahuje ks plastových nástrah v krabičce. Pre vonkajšiu použitie umiestnite pastičky na miesta cestičiek mravenců vo vzdialenosti cca - m od seba. Neboli nájdené žiadne recenzie. Doba účinnosti až měsíců, vynikající potravinová atraktivita, hubí i zbytek hmyzí populace.


Nástraha spolehlivě hubí mravence domácí. Velmi účinným řešením problému, jak na mravence, je mravenčí bufet. Za tímto nevinným názvem se skrývá smrtící a snad i poněkud zákeřný způsob, jak mravence zahubit. Jedná se o malou plastovou nádobku, do které nalijeme roztok na hubení mravenců.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze RAID nástraha. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Biolit Plus na mravence 4ml. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.

Přilákaný hmyz roznáší nástrahu do svých hníz tím je zabezpečeno hubení. Tropického mravence faraon nacházíme v trvale vytápěných budovách, potravinářských provozech, zdravotnických zařízeních, sklenících apod. Lapač na mouchy a létající hmyz ve tvaru válce. Hnízda mravence drnového můžeme nalézt např. Fly Stick je díky své jedinečné.


Rabatte bis - auf Viele Marken. Pro venkovní použití umístěte pastičky na místa cestiček mravenců ve vzdálenosti cca 3-m od sebe. Váš průvodce světem in pěstování.


Princip odchytu rybenek je na bázi lákavého potravinového atraktantu a nevysychavé lepivé nástrahy, na které se hmyz zachytí. Po zaplnění pasti zachyceným hmyzem ji vyměňte. Doručenie až domov alebo osobný odber.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Další slevy prostředků proti hmyzu na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky