pondělí 31. října 2016

Lamely na bazén

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Lamely na bazény jsou nejdokonalejším způsobem zakrytí bazénu.


Lamelové zakryti bazénů SAFEPOOL - lamely na bazény které chrání Váš bazén , roletové zakrytí pro exkluzivní vzhled bazénů. Vhodné pro všechny typy. Aby lamelové zakrytí plnilo i bezpečnostní funkci, je nutné k bazénové roletě pořídit zámky na hrany bazénu a současně je potřebné doplnit dlouhé strany bazénu madly nebo podvodní hranou, o kterou se zatížené lamely mohou opřít, a tím pádem nedojde k hlubšímu ponoření lamel. Odporúča sa navyše celý bazén is lamelovým krytím prekryť lacnou zimnou plachtou ako ochranou pred spadom lístia a iných nečistôt , ktoré môžu zafarbiť lamely.


Druhou variantou je , že sa lamely navinú na valec , odpojí sa všetky el.

Usnadňuje péči o bazén a snižuje náklady na jeho provoz a na bazénovou chemii. Brání odparu vody, což oceníte hlavně v interiérech. Zvyšují bezpečnost dětí nebo domácích zvířat při pohybu v okolí bazénu. Systém používá unikátní vytlačované lamely (hermeticky ukončené), jejichž spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu bazénu. Systém používa unikátne vytlačované lamely (hermeticky ukončené), kde pri ich spojením je vytvorená plávajúca roleta dokonale zakrývajúca vodnú plochu bazéna.


Hledáte lamelové zakrytí pro váš bazén ? Princip funkce je zcela patrný na obrázcích a videích. Lamely jsou volně narolovány na hnací hřídel bez krytu. Hnací hřídel je zhotovena z trvanlivé nerezové oceli. Jako pohonu je použito trubkového motoru s bezpečným napětím 24V.


Koncové polohy lze nastavit přímo na hřídeli v závislosti na velikosti bazénu. Ovládání zakrytí bazénu je na dálkové ovládání nebo na nástěnný vypínač. Pro tuto variantu zakrytí bazénu je možno použít oba dva typy lamel, jak COMFORT, tak i Profesional. Nadhladinové bazénové lamely. Tento typ je vhodný pro venkovní.


Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter.

Zabezpečení bazénů se samozřejmě netýká pouze soukromých zahra ale i majitelé hotelů, penzionů a apartmánů, jejichž součástí je bazén, dbají na bezpečnost svých hostů. Oproti nadzemním obloukovým zastřešením jsou lamely velmi elegantním řešením, které nenaruší vzhled zahrady, neboť vhodně zvolená barva lamel připomíná svým vzhledem vodní hladinu. Naviják s elektrickým pohonem zajistí otevření a zpětné uzavření bazénu pouhým otočením klíče na ovládacím panelu. Na stlačenie tlačítka je bazén odokrytý a pripravený k použitiu, na stisknutie tlačítka je zakrytý a bezpečný - Ľahké a jednoduché ovládanie krytu na bazén pomocou diaľkového ovládača - Použitie roletového zakrytia pre bazény SAFEPOOL je veľmi ľahké a tak môžete zakrýť bazén po každom kúpaní. Zajišťujeme náhradní díly ke stávajícím zařízením, servisní opravy, montáže bazénového příslušenství aj.


Můžeme Vám dodat lamely s lepenými i ultrazvukově svařovanými koncovkami. Bazénové lamely jsou vždy vyráběny na zakázku pro konkrétní bazén. Základní termín dodání nových PVC lamel je až týdny. Roletové zakrytí je vhodné pro skoro všechny typy bazénů a je instalováno v provedení podhladinovém nebo nadhladinovém. Rádi Vám dodáme bazénové lam.


Je možná i podvodní instalace do již hotových bazénů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky