pátek 6. března 2015

Bakterie do jezírka

Extra účinné bakterie do rybníků a jezer. Bakterie do jezírka Home Pond navíc nelze předávkovat. Snadno tak s našimi produkty vyřešíte problém se zakalenou vodou v jezírku, problém po přívalových deštích, s částečnou obměnou vody, s nadměrným překrmením ryb, po léčebných kúrách ryb, s likvidací vláknitých řas, s odstraněním zelené vody a po vniknutí nečistot do jezírka. Cíl všech majitelů zahradních i koupacích jezírek. Existuje mnoho způsobů a postupů, jak čistého jezírka dosáhnout.


Pomáhají přírodě, čistí vodu od nečistot.

Startují biologické organismy a jsou. Velmi rychle se pomnožují a vytváří biofilm, tím odstraňují živiny a opětovně nastavují biologickou rovnováhu. Vzácně se může stát, že se po aplikaci voda trošku zakalí, ale do několika dnů se opět vyčistí. Dochází k rozkladu organických usazenin na dně i ve vodním sloupci. Výsledkem… Baktoma Jezírka a rybníčky Ba.


U zahradního jezírka s přípravky Vodnář docílíte průzračné vody, kterou se můžete pyšnit po celou sezonu. Produkty pro čištění jezírka , bakterie do. Zvládnou odbourat organické bahno a současně zabránit vzniku nového.

Jak startovací bakterie do jezírka používat? Startovací bakterie se sypou přímo do jezírkové filtrace. Samotná aplikace záleží na kontrétním typu. Vhodné je jejich použití především na jaře, při novém spuštění filtrace, při výměně vody nebo po vyčištění filtru.


To, co dělá vodu krásně čistou, jsou mikroorganismy, které se dříve či později ve filtru zabydlí. Tomu, aby se tak stalo správně a rychle, napomáhají mikrobiologické přípravky řady Biokick - často označované jako bakterie do jezírek. Bioaktivátor je směsí mikrobiologických kultur (bakterií)a enzymů určených pro ekologické čištění vody jezírek a rybníků. Mikroorganismy, obsažené v. Nabízíme tekuté a živé kultury bakterií - bakterie do jezírek, bakterie do žumpy, probiotika pro zvířata.


Skutečná probiotická technologie, bez chemie a. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Přírodní bakterie pro Vaše čisté zahradní jezírko a zahradní rybníček bez sinic a řas (pro m2).


Potřebujete přidávat bakterie do vašeho jezírka ? Vyzkoušejte startovací bakterie do jezírka od firmy Haseko. Jedná se o 1 ekologické přípravky, co pomohou napravit nejeden problém, ať už se jedná o snížení chlorofylu, či věčně zakalenou vodu. Mimo to přípravky s bakteriemi napomáhají vyššímu okysličení vody, což je další velké plus, za nějž rybí obyvatelé budou vděční.

Jak udržet čistou vodu v plastovém jezírku. Vybrali jste jezírko, zabudovali, osázeli rostlinami, možná jste vysadili rybky. A teď už se chcete jenom kochat. Aplikace pro jezírka, rybníčky kašny: g na 10m vody.


Ošetření provádíme 1x za měsíc od března do listopadu. Nyní necháme - minut odpočinout. V této době se bakterie probouzí a následně zbarví tekutinu do žluta. Upozorňujeme, že je důležité mít přípravek mimo dosah dětí, aby si tekutinu nespletly s limonádou!


Přípravek následně aplikujeme do jezírka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky