středa 1. listopadu 2017

Gardena vřetenová sekačka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Vřetenová sekačka Gardena 3AC v akci. Výdrž na jedno nabití cca min.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. S elektrickou vřetenovou sekačkou od společnosti GARDENA dosáhnete snadno a rychle kvality anglického trávníku o rozloze až 5m². S bočními hřebeny může sekačka sekat v blízkosti zdí nebo okrajů trávníku.


Hřebeny pomáhají přiblížit stébla trávy k nožům. Rukavice pro všestranné použití. Schau Dir Angebote von Gardena auf eBay an. Preisvergleich App zum Download! V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. Ruční vřetenová sekačka je přírodní volba pro vaši zahradu. Elektrická vřetenová sekačka od společnosti GARDENA je vybavena velkým množstvím prvků zajišťujících pohodlnější, snadnější a příjemnější práci.


Má velká kola se speciálním vzorkem a součástmi z měkčeného plastu, ergonomicky tvarovanou rukojeť a skládací rukojeť pro prostorově nenáročné skladování. GARDENA vřetenová sekačka stříhá trávu přesně a je šetrná k životnímu prostředí. Prostřednictvím praktického ovladače lze snadno nastavovat výšku stříhání.


Má veškeré pozitivní vlastnosti, pro které si spotřebitelé vřetenovky pořizují – bez kabelový precizní střih a výsledný trávník, který bude vaší chloubou široko daleko. Společnost GARDENA je přední značkou v oboru vysoce kvalitního zahradního nářadí v Evropě a má zastoupení ve více než zemích po celém světě. Výkonný lithiový akumulátor V, nenáročný na údržbu, pro velký střihací výkon, vyměnitelný. Princip fungování je jednoduchý: při tlačení.


Lze využít i bez akumulátoru jako ruční sekačku. Das erfolgreiche Internetportal preis. Všechny vřetenové sekačky GARDENA mají bezdotykový princip sečení, při kterém nedochází k dotyku otáčejícího se válce a pevného nože.


Podobně, jako když se stříhá nůžkami: travní stéblo, které se dostane k noži, je dokonale ustřiženo. Bezdotyková řezací technika (nožový válec a spodní nůž se nedotýkají), takže chod sekačky je nehlučný a sekačka se mimořádně lehce pohybuje. Jednoduché nastavení držadla s měkkým povrchem.


Pokud v blízkosti nebude žádná elektrická zásuvka, lze ji použít jako ruční sekačku. Prodám málo používanou vřetenovou sekačku Gardena, včetně baterie, nabíječky a sběrného koše. S akumulátorovou vřetenovou sekačkou od společnosti GARDENA dosáhnete snadno a rychle kvality. Málo používaná cca na 30mtrávníku.


SkladeNE Dodání: Neznámá dostupnost. Kalený nožový válec s nepřilnavou povrchovou úpravou z kvalitní oceli a broušený spodní nůž pro čistý a přesný řez. Auf Lager, sofort lieferbar. Für den Einsatz mit dem Fiskars StaySharp Spindelmäher, leicht und. Elektrickou vřetenovou sekačku 3EC s motorem o výkonu kW nabízí možnost sekání pouze na ruční pohon pro eliminaci hluku nebo v případě nemožnosti připojení na síť.


Například je vybavena velkými koly se speciálním vzorkem a součástmi z měkčeného plastu, ergonomicky tvarovanou rukojetí a skládací rukojetí pro prostorově nenáročné skladování. Akumulátorová vřetenová sekačka od společnosti GARDENA je vybavena velkým množstvím prvků zajišťujících pohodlnější, snadnější a příjemnější práci. Vybavena 5nožovým vřetenem a baterií Standard. Důvod prodeje je, že nevyhovuje plošné kapacitě stříhané plochy a původně jsme se domnívali, že sekačka bude pro naši plochu dostačující. Pokud nechcete sekačku vlastnit, starat se o její servis nebo uskladnění přes zimu nebo se nejprve potřebujete přesvědčit, že vřetenová sekačka je pro vás ten vhodný nástroj pro údržbu trávníku, pak je pro vás pronájem vhodné řešení.


Sekačka je stará měsíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky