středa 1. listopadu 2017

Plastové obrubníky

Neviditeľné zakončenie zatrávnenej plochy záhradnými obrubníkmi. Vyberte si z viacerých variánt. Veľmi jednoduchá inštalácia. Zahradní obrubníky, plastové palisády, plastové obrubníky , obruby záhonů, krajnice.


Obrubníky si instalují velmi snadno a rychle.

Ak však uprednostňujete čo najprirodzenejší vzhľa doporučujeme vám drevené obrubníky, respektíve drevené minipalisády. Pokiaľ hľadáte na ohraničenie vášho záhonu alebo okraju trávniku obrubník, ktorý nie je takmer vidieť, ideálny pre vás bude neviditeľný plastový obrubník. Aquagarden - internetový obchod spoločnosti RW ORAVA ponúka široký sortiment produktov pre záhradné jazierka, kúpacie jazerá, fontány, ale aj pre záhradu. Ponúkame rôzne výšky priznaných alebo stratených obrubníkov na oddelenie trávnika od štiepky či kôry alebo na oddelenie jednotlivých dekoračných materiálov od seba.


Prosperplast plastový obrubník, zahradní obrubníky , plastové obrubníky do zahrádky, obruba záhonů, obruba trávníku, palisady, palisada, neviditelný. Skryté obrubníky , minipalisády, plastové obrubníky za trvale nejnižší ceny. Stavba plotů a realizace zahrad.


Běžné i zavlažovací zahradní obrubníky a palisády od různých výrobců.

Různé barvy a materiály. Zariaďujete si domácnosť, alebo hľadáte niečo pre Vašu záhradu či dielňu? U nás nájdete užitočné, kvalitné a štýlové veci pre Váš domov. Pomáhájí udržovat oddělené různé typy ploch, zabraňují prorůstání trávníků mimo vyhrazená místa a přitom ani nemusí být vidět. Zapomeňte na těžké betonové obrubníky.


Na jejich řezání diamantovým kotoučem a litry potu při jejich usazování. Používají se k ohraničení záhonů, trávníků, dlažeb i chodníků. Palisády, obrubníky, travní lemy Šikovným pomocníkem na zahradě budou palisády pro oddělení záhonu od trávníku a obrubníky k ohraničení chodníku.


Vybírat můžete z široké škály dekorativních a praktických palisádových obrubníků. Plastový obrubník pre tzv. Zahradní plastové pojezdové stavitelné obrubníky najdou své uplatnění na každé zahradě. Velmi jednoduše a esteticky oddělí travnatou plochu od záhonů.


Můžete ohraničit úseky kolem stromů, keřů, jezírek atd. Díky pojezdovým plochám dosekáte váš trávník až k okraji. Vyrobeno z UV stabilizovaného PP. Nabízíme kvalitné plastové neviditelné obrobníky pro oddělení různých druhů povrchů na vaší zahradě.


Sortiment skrytých (neviditeľných) plastových obrubníkov vyniká najmä všestranným použitím, ľahkou tvarovateľnosťou a funkcionalitou s veľmi nízkou mierou narušenia estetiky povrchov.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam interdum feugiat ipsum vehicula sollicitudin. Integer sed lacus eget risus consectetur ullamcorper.


Zahradní palisády - obrubníky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu (nejčastěji plastu), odolného povětrnostním vlivům. Snadná instalace i přemístění, stačí jen zatlačit do země. Jednotlivé moduly se do sebe zasouvají okrajem. Výrobky z recyklovaných plastů od českého výrobce.


Nabízíme plastové plotovky, plastová zatravňovací dlažba, plastové desky, plastová dlažba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky