pátek 24. května 2019

Betonové sloupky na plot

Koupíte si sloupky a desky, sloupky zapustíte a upevníte do země a do jejích drážek, které jsou, z obou stran sloupky pak shora zasouváte betonové desky. Takto si můžete snadno a rychle vybudovat jak vysoký plot kolem svého domu, tak nízký plot, který se dá jednoduše překročit. Pokud si objednáte nejprve betonové sloupky, tak balení na paletě o hmotnosti tuny za cenu 24- Kč obsahuje celkem kusů sloupků.


Rozměry palet jsou 160xcm. Poplastované sloupky na plot dodáváme v mnoha barevných provedeních - jejich barevnou stálost zajišťuje UV ochranná vrstva a dlouhou životnost oboustranně pozinkovaná trubka. V nabídce máme také držáky, svorky, kleště a další nezbytné příslušenství potřebné pro stavbu plotu s plotovými sloupky. Betonové ploty jsou k osobnímu odběru k dispozici pouze na prodejně v Ledcích u Plzně.


Na ostatních pobočkách není osobní odběr možný. Cena dopravy z Ledec u Plzně k vám domů je kalkulována individuálně. Hranaté sloupky 60x60mm pro panely. Zobrazit jen položky, které jsou skladem.


Plot je možné stavět do oblouku i do svahu. Nabízíme kvalitní betonové sloupky v průřezech 80×mm nebo 100×1mm, standardní, průběžné, koncové a rohové. A betonové vzpěry 80×mm nebo 100×1mm. Betonový plot vyrobený z kvalitního českého betonu vám bude sloužit dlouhá léta. Díky betonu stálého složení dosahují betonové ploty výjimečné pevnosti a odolnosti, nevyžadují žádnou údržbu a vydrží vám sloužit několik desítek let.


Princip je jednoduchý: mezi dva průběžné sloupky se svisle vsunou betonové desky a na konci plotu mezi průběžný a koncový sloupek. Počet desek a výška sloupků závisí od Vámi zvolené výšky plotu. Prodám stříšky na SLOUPKY a plot - viz obrázek.


Jsou na šíři bloku cm. Dodáme vše pro stavbu plotu. Nabízíme levné pletivo na plot , betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ.


Betonové sloupky s drážkou pro stavbu betonového bezzákladového oplocení. Délky sloupků jsou uváděny podle délky drážky, tedy podle výšky sloupku nad zemí. Patky na sloupky a vzpěry,. Gabionové sítě, Gabionové koše, Př.


Hloubku zabetonování sloupků doporučujeme - cm. Díra by měla mít kuželovitý tvar, kdy spodní průměr díry (převážně kolem až cm) je větší než horní (až cm). Ploty, pletivo a veškerý materiál na stavbu pletivového plotu, betonového plotu, poplastovaného (bezúdržbového) plotu nebo dřevěného plotu na jednom. Plotové sloupky jsou nedílnou součástí každého plotového systému.


V naší nabídce najdete sloupky různé výšky pro všechny druhy standardního pletiva. Vzpěrné sloupky - vzpěry pro správné napnutí. Sloupky a vzpěry pro pletivové ploty. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Stejně jako betonové desky, tak i betonové sloupky nevyžadují žádnou zvláštní péči. Poskládat betonový plot z desek a sloupků, je pro Vás ideální řešení, pokud hledáte kvalitní, cenově dostupné a dlouhodobé řešení. Betonový sloupek průběžný na m plot (1cm) hladký Betonový sloupek průběžný na m plot hladký na vlastní podstránke ⇒. Okrasným designem Vás hned přesvědčí reliéfní betonové ploty.


Jakmile máme vyvrtané díry, natažený provázek a beton na stavbě, můžeme ho rozvozit do děr, které chceme betonovat. Do asi z zasypané díry usadíme plotový sloupek do požadované výšky a potom vyvážíme sloupkovou vodováhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky