pondělí 27. května 2019

Interiérové obklady stěn

Vyberte si ty správné vnitřní obklady, které se vám budou domů, do bytu, kanceláře či jiných prostor dokonale hodit. Obložení vnitřní zdi kamennými obklady do interiéru. Kámen v interiéru vytvoří působivý dojem, který vypadá velmi luxusně a elegantně. Za dobu svého prodeje zaujaly naše plastové obklady desetitisíce zákazníků, kteří ocenily velký výběr líbivých designů , rychlou a suchou instalaci a vysokou životnost.


Přírodní materiály jako obklady Kámen , cihla nebo dřevo patří mezi ty přírodní materiály , které se perfektně hodí pro obložení a zvýraznění jedné z interiérových stěn a které svou přítomností zároveň vnesou kousek přírodní vitality i do nevenkovních prostor. Vnitřní obklady na stěnu věrně imitují kámen a jsou vhodné pouze do interiéru.

Obklady stěn a fasád mohou být z různých materiálů. V současné době se stále více prosazují plastové obklady. Tyto interiérové obklady jsou pouze na objednávku. Použití plastových obkladových panelů v interiéru si získává stále větší oblibu pro celou řadu nesporných předností tohoto typu obkladu.


Vyberte si interiérové obklady stěn zajímavých a originálních stylů od kvalitních výrobců. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Naše dřevěné interiérové obklady stěn disponují vysokou kvalitou, viditelnou na první pohled.


Nabízíme odolné materiály od klasického přírodního až.

Obkladové panely do interiéru VOX lze použít s klidným svědomím jako obkladové panely do koupelny. Sádrové obklady se používají k obložení částí stěn, výklenků a jako dekorace. Obklad jsou vyrobeny ze sádry, nejsou tedy odolné vůči mrazu a klimatickým změnám.


Panely s imitáciou dreva, mramoru alebo iného vzoru sú vyrábané v štruktúrovanej forme s opakovanými tvarmi dekoru na vytvorenie určitého vzoru svetla a tieňa s použitím vhodného osvetlenia. Plastové interiérové obklady sú tenké ale popritom pevné. ThermoWood je tepelně upravené dřevo vhodné na vnitřní obklady stěn v interiéru a stropů saun.


Profily na interiérové obklady jsou rozměrově stabilní. Předností je bezesparý a omyvatelný povrch. Perfektní vnitřní obložení stěn na míru - vyberte si z mnoha typů, provedení a barevných kombinací Varianty pro suché i vlhké prostředí MDF, HPL desky a další. Usnadníme Vám práci, rozhodování a pomůžeme najít řešení.


K novinkám patří například obklady se vzorem majoliky v tradiční modré (viz série Majolika tradičního českého výrobce), byť k dostání je také provedení šedé či zlatavě béžové. Pokud je obklad precizně nalepený prakticky nevznikají žádné spáry mezi lamelami. Možnost výroby hotových spojů řezaných na koso. Pro interiérové obklady je typická hrubá reliéfní struktura, otvory po hmyzu, kořenicová točitost záběhů, praskliny.


Desky jsou lepeny do formátů pro snadnou instalaci a konce jsou zakončeny nepravidelným zubovým napojením, které minimalizuje viditelné napojení. Obkladová folie slouží k obkladu stěn v interiéru - kuchyních, koupelnách, toaletách, ale i v. Dřevěný obklad není jen otázkou módy.

Důležité je, aby byl interiér správně temperovaný. Na obklad stěn a stropů. Hlavní výhodou je velmi nízká hmotnost, tepelně-izolační schopnost. S obklady imitace kamene dostane každý domov svou neopakovatelnou tvář.


Dnes vám nabízíme novou a velmi zajímavou myšlenku interiérové dekorace: obložení stěn. Sponzorované odkazy Instalace dřevěných obložení na stěny je skvělý způsob, jak vytvořit jedinečný a individuální vzhle zkrášlit interiér a učinit ještě teplší a příjemnější. Palubovka LunaPanel 15xpre interiérové obklady stien a stropov. Dodáva interiérom vznešený vzhľad a zvláštnu atmos. V interiéru jsou možnosti obkládání místností a různých ploch prakticky neomezené.


Interiérové a exteriérové obklady. Kamenné a dřevěné obklady se stávají módním trendem jako dekorační prvek rodinných domů bytů i komerčních prostor. V exteriéru dodávají obklady domu nádech přírody a luxusu.


Dokonalý efekt a finální ochranu pro sádrové obklady zaručuje použití impregnace STONE CARE. Tato bezbarvá impregnace vytváří ochrannou vrstvu před nečistotami, vlhkem a slunečním zářením. Cihlové obklady a pásky jsou k nerozeznání od staré pálené cihly a perfektně ji imituje.


Vyberte si z naší široké nabídky obkladů do koupelen, kuchyní, obývacích pokojů a dalších obytných prostor. V naší nabídce najdete také.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky