úterý 21. května 2019

Pepino pěstování

Jetzt viele Markenprodukte im Sale! Portofrei ab 50€, Lieferung in 48h! Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Das passende Lehrwerk für Ihren Unterricht. Mit Prüfnachlass für Lehrkräfte.

Rostliny vypěstované ze semen získávají odlišné vlastnosti (velikost, neopylí se, plodnost, dozrávání atd.), proto jsou pro pěstování zcela nevhodné. Chuť jeho plodů je velmi zvláštní něco mezi kiwi, hruškou a melounem. Osvědčené je granulované hnojivo, které se postupně rozkládá po dobu 4–měsíců. Spolehlivě přezimuje v bytě, teplota v místnosti však nemá klesnout pod 15C.


I přes zimu proto bude vyžadovat zálivku. Na zahradě ho pěstujeme na chráněném a slunném stanovišti s možností zastínění. Rostlina plodí šťavnaté plody podobné melounkům.


Nie vždy sa mu však v našich podmienkach darí.

Je to trvácny ker pochádzajúci z amerického kontinentu, konkrétne z teplejších oblastí Kolumbie, Peru a Čile. FOTOGRAFIE zobrazit galerii Exotická rostlina, pocházející pravděpodobně z oblasti Peru a Kolumbie, kde je známá jako cachuma (kačuma), představuje spojení krásy a užitku. Detaily o každé rostlině, jejím pěstování a využití se zobrazí po stisknutí tlačítka Podrobnosti. Další informace o nákupu najdete na stránce Jak nakupovat , detailní podrobnosti jsou uvedeny na stránce Obchodní podmínky.


Pepino jeho latinské meno je solanum muracato. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Do Evropy se pepino dostalo už v 18. Hojně bylo pěstováno například v zahradách francouzského krále Ludvíka XVI.


Později se šlechtění pepina věnovali především na Novém Zélandu. Můžeme ho pěstovat buď v interiéru, nebo exteriéru. Při pěstování na záhoně je nutné výhony vyvazovat, aby plody neležely na zemi a nehnily. Stálezelený polokeř, jehož sladké žluto-fialové plody připomínají chuť cukrových melounů. Tyto plody jsou plné nejrůznějších vitamínů a zdraví.


Dobry den,mam doma cca mesic pepino a zacaly mi hodne světlat listy,ktere byli jeste pred par tydny tmave zelene. Navic mi zacina nasazovat na květy,ale cast. Na jednu rostlinu volíme nádobu o velikosti - l. Větší nádoby oddalují násadu květů, a tím i dozrávání plodů.

Také se osvědčilo pěstování rostlin v závěsných květináčích. Nejvíce chutná čerstvé, můžete ho dobře vychladit v lednici, pro náročnější konzumenty ještě i posypat cukrem. Výborné je ve směsi ovoce s alkoholem (bowle) nebo v podobě marmelády, smoothie.


Pro úplnost uvádím z vlastní zkušenosti, že pěstování ze semen je velmi zdlouhavé, výsev musí být proveden už v prosinci. Wer kann da schon widerstehen? Tolle Artikel mit super Rabatten. Chance nutzen und zugreifen! Alles was das Outdoor-Herz begehrt!


Hol es dir auf Bergfreunde. Top Outdoor Ware für Männer. Sofort ab Lager lieferbar - kaufen!


Nejrozšířenější pěstování je v Itálii, nicméně za skutečnou domovinu je považováno Peru a Kolumbie. V závěsném květináči tvoří převisy, díky tomu je pepíno i velmi oblíbenou dekorativní rostlinou. Pěstování melounů není v našich končinách nic snadného.


Při vysazení do volné půdy se může stát. Pěstujeme jej přes léto ve velkém květináči na balkoně nebo na zahradě. Prvi pepino gold uzgojen u centru svjeta i snimljen 26.


Při dobře zvoleném hnojení rostlina vyživí i ks půlkilových melounků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky