úterý 21. května 2019

Kované mříže

Ke kvalitnímu plotu patří samozřejmě i kvalitní kovaná brána. Toužíte-li po kovaných plotech, bránách, ale i brankách, které budou odrážet vaši ideu, ale i osobnost, pak jste na správné kovadlině. V následující fotogalerii si můžete prohlédnout naše produkty a sami posoudit kvalitu našich produktů.


Společnost TETRA Security s. Z pohledu bezpečnosti jsou mříže vyrobeny z plného materiálu silného.

Pokud se rozhodnete pro ochranu Vašich oken, dveří, výlohy či vitrýny kovanými bezpečnostními mřížemi, naše firma Vám bude nápomocna od počátečního návrhu až po konečnou montáž mříží. Mříže od návrhu po montáž. Vyrábíme všechny druhy mříží - mříže pevné, klasické, kované , dveřní předěly a samozřejmě mříže pohyblivé, jako jsou mříže nůžkové.


Naše kované mříže budou výrazným prvkem, v němž se kloubí krása a účelnost. Pamatujte, že bude tím, co povede vaše kroky. Mělo by vás vždy podržet a zároveň by mělo být v harmonii s prostředím, do kterého je zasazováno.


Práci realizujeme a montujeme po celé České republice.

Naše výrobky zdobí moderní objekty. Umělecké kovářství Ironsmith je firma s dlouholetou tradicí. Umělecký kovář Miloš Daňhel provádí veškeré kovářské a zámečnické práce. Vyrábíme kované mříže dveřní a okenní a to v rámci běžného standardu včetně návrhu realizace, nebo na základě vašich návrhů, případně ve smyslu návrhu architekta.


Výrobu provádíme s vysokým smyslem pro detail, aby kované mříže nepůsobili pouze jako bezpečnostní prvek, ale i jako okrasný doplněk Vaší nemovitosti. Proto by kované mříže a vůbec všechny kovářské výrobky neměly architekturu zatěžovat, ale vkusně doplňovat. Vyrábíme kovové i kované ploty, brány, branky a mříže Každá, i malá zakázka, je pro nás projekt, který si zaslouží čas. Vyrábíme, dodáváme a montujeme pro naše zákazníky masivní originální kovové ploty, brány i branky, mříže a další kovové či kované výrobky.


Výběr z mnoha základních. Od nepaměti to byly kované mřížky, které byly zvažoványnejlepší ochranu proti lupičům. Silný kov nedovolí, aby se narušitelé dostali dovnitř a přetahovali majetek od vlastníků. Nabízíme mříže na okna i dveře.


Kovové mříže jsou po celá staletí hojně využívaným architektonickým prvkem. Mohou být na okna, na dveře, vrata a další jiné otvory. Vyrábíme na zakázku kované ploty, brány, zábradlí, schody, konstrukce a bytové doplňky.


Naše firma je zaměřena na zpracování kovů v oboru uměleckého kovářství a zámečnictví.

Hlavním výrobním programem je realizace bran, oplocení, zábradlí, schodů, ocelových konstrukcí a bytových doplňků. Jan Petřík - kované výrobky na zakázku. Zhotovujeme ozdobné kované mříže a brány kované ploty mřížky do dveří, oken a výkladnic kliky se štítky mříže a rošty do krbů krbové nářadí tepané plastiky svícny.


Nejčastěji používáme kovářskou grafitovou barvu, doporučujeme mříže žárově pozinkovat. Samozřejmostí je doprava a montáž výrobku. Kovum dodává kované ploty, okrasné ploty a oplocení, ozdobné ploty, mříže , dále brány, okrasné umělecké kování, ploty a mříže. Kované výrobky děláme v Želešicích u Brna.


Navíc mají svou estetickou kvalitu, která podtrhuje architekturu stavby. Není nutné hyzdit dům prefabrikovanými mřížemi, které navozují pocity chovance v ústavu. Z činností naší kovářské a zámečnické dílny: VYRÁBÍME A MONTUJEME KOVANÉ PLOTY A BRÁNY, KOVANÉ MŘÍŽE , ZÁBRADLÍ A DALŠÍ RŮZNÉ KOVANÉ VÝROBKY.


Ozdobný ornament pro kované ploty, brány a mříže 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky