pondělí 27. května 2019

Zahradní drtiče štěpkovače

Nožové drtiče Tento typ drtičů je obvykle hlučnější než válcové drtiče a mají ostrý, rotující lopatkový mechanismus pro řezání zahradního materiálu. Elektrické drtiče větví a štěpkovače. Stroje s elektrickým motorem jsou nejoblíbenějším řešením pro běž. BENZÍNOVÉ DRTIČE ELEKTRICKÉ DRTIČE. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Drtiče větví Při pravidelné údržbě zahrady vzniká často velké množství biologického odpadu, který je možné dále zužitkovat. Na posečenou trávu je možné bez dalšího zpracování použít kompostéry , jenomže co s biologickým odpadem dřevin, který vzniká při pečování o keře a stromy? Schnell und sicher online buchen.


Jetzt buchen mit Booking. Zahradni in Karlsbad reservieren. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Vysoce kvalitní drtiče a štěpkovače větví.

Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. Hecht, AL-KO, Riwall, V-Garden, Vari. Větve si sám podává a drtí je mezi ozubeným kolem a přítlačnou deskou. Tyto stroje lze využít ke zpracování veškerého zahradního odpadu rostlinného původu.


Nejlepší štěpkovače a drtiče větví – TOP 10. V této kategorii naleznete štěpkovače a drtiče , které vám pomohou zpracovat dřevní odpad. Ačkoliv jsou oba typy přístrojů určeny k podobnému účelu, pracují na odlišném principu. Nejideálnější volbou jsou drtiče s umělohmotnými nádobami, které jednoduše vyjmete a výsledný produkt pak odnesete, kam je třeba.


Důležitý je také výkon motoru, který by měl být alespoň kW. S rostoucím výkonem a dalšími funkcemi roste pochpitelně také cena. ZAHRADNÍ DRTIČE - výběr: drtič odpadu, drtiče větví, drtiče štěpkovače , zahradní drtiče , drtiče odpadu, domácí drtiče. Tento typ drtiče je vhodný k drcení převážně dřevitějšího odpadu a středně silných větví, avšak nedoporučujeme s ním drtit měkký zahradní odpa jelikož by mohlo dojít jen k jeho „požvýkání“. Laski – přední evropský výrobce štěpkovačů a pařezových fréz Česká firma Laski, s. Existují tedy stroje osazené noži , případně válci k drcení odpadu.


Drtiče dřeva rozdrtí pomocí rychloběžných nožů větve na drobné části. Rozdrcené větve pak můžete použít k zamulčování záhonu , či jako součást kompost. Výkon dostatečně silného drtiče se pohybuje nad 2kW.


Drtiče rozsekají pomocí řezných nožů větve na malé kousky vhodné k mulčování nebo kompostování. Drtič - štěpkovač LUMAG GERMANY.

Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o zahradu. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu. Drtič větví je vhodným pomocníkem při celoročním úklidu na zahradě. Tento malý, ale výkonný zahradní drtič si hravě poradí s větvemi o průměru až mm. Drtiče a štěpkovače jsou vhodné pro zahradní odpa kterého se během sezóny bahromadí velké množství.


Manipulaci se strojem usnadňují velká kola, zatlačování větví. Pravidelné akce a slevy na Drtiče větví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky