úterý 21. května 2019

Plastove sudy na vino

Große Auswahl an spanischen Weinen zu Top-Preisen bei Vinos. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro snadnější manipulaci. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG.


Text inzerátu Prodám plastové nádoby použité na víno.

Potravinářský atest, horní víko s těsněním, spodní výpusť a dvě madla součástí. Nerezové sudy PROFI duše Nerezové sudy EKO. Vysokotlaké mycí agregáty. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat).


Samozrejmosťou je doprava ZADARMO! Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


L a 250L za 20eur a 65L za eur.

Vhodné ako doplnok do pivníc či na terasu. Odolné (kyseliny,louhy - použití nutno konzultovat s dodavatelem). Plastové sudy na víno s rôznymi objemami.


Objem sudů je v rozmezí od 10L až po 500L. Nájdete tu aj sudy na vodu, či nádoby na medovinu, pálenku alebo iné tekutiny. Nabízíme plastové i nerezové sudy na víno. Sud plastový, objem 1litrov, závitové veko, biely. Sudy na dažďovú vodu sú vyrobené z tvrdeného plastu.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy , kádě.


Součástí balení je plastový sud , víko s těsněním a vypouštěcí ventil. Kategorie: plastové sudy , kádě, barely kádě na víno a kvas. Lze tedy například ve spojení s plastovým podstavcem napouštět více nádob současně. Katalog Veselské služby.


PLAST sud na víno 10L oválný parafínovaný, průměr 260x290mm Sud se používá pro krátkodobé i dlohodobé uchovávání vína. Snadná údržba, čištění pouze vlažnou vodou, nepoužívat drátěnku, či.

Na základe rozhodnutia Hlavného hygienika SR sú vhodné aj pre plnivá potravinárskeho priemyslu. Ich ekonomické i ekologické výhody sú nesporné. Vlastnosti plastových sudov vychádzajú z náročných požiadaviek zákazníkov z oblasti chemického a potravinárskeho priemyslu.


V tejto časti sa nachádzajú sudy na nožičkách. S príslušenstvo typ duša môžete sudy použiť aj na kvasenie hroznového muštu alebo ovocného kvasu. Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína.


Predaj vinárskych potrieb online. Ak chcete mať kvalitný destilát, musíte si pripraviť kvalitný kvas. Na objednávku možnost dodání sudů s UN kódem pro skladování a přepravu nebezpečných látek, agresivních.


Dubové a morušové sudy na víno, palenku a destiláty. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky