čtvrtek 30. května 2019

Postřikovač hardi

Bestellen Sie bequem online oder ben Sie uns in einem unserer Möbelhäuser! Newsletter anmelden und einen 10€ Gutschein sichern! Entdecke unsere Boxspringbetten. Mehr Inspiration auf hardeck. Geschirr, Besteck, Textilien uvm.


Woanders kaufen lohnt sich nicht! Loungemöbel, Tische, Stühle, u. Durch 2Shops gleichzeitig und finde einfach deine neuen Lieblings-Möbel. An erster Stelle bei Möbelkäufern im Internet - moebelkultur. Postřikovač od Hardi - Cena: 31. Výrobková řada HARDI je velmi široká.


Tato škála obsahuje konvenční zemědělské postřikovače a postřikovače se vzduchovou asiste. This feature is not available right now. Pohled Nesený postřikovač , Hardi Nesené postřikovače - Agriaffaires. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Samojízdný postřikovač ALPHA evo je nejnovější generace s vysokým výkonem od značky HARDI.


Celková koncepce ALPHY evo je navržena především na práci obsluhy - výsledkem je ergonomické a efektivníovládání stroje při ošetřování plodin v různých pracovních podmínkách. Nabízíme rozmetadla BREDAL, půduzpracující stroje AGRISEM, pícninářské stroje TONUTTI WOLAGRI, palubní (polní) počítače, cisterny KOTTE a použité. Používán na farmě cca 200ha. Záběr je 20m rozdělený do čtyřech sekcí.


Passende Möbel in unserem Online-Shop einfach und bequem versandkostenfrei bestellen! Tažený postřikovač Hardi New Commander. Pracovní šířka ramen postřikovače činí metrů a kapacita nádrže je 4. O přívoz vody se postaral Valmet s cisternou. Děkuji obsluhám za možnost nafocení a zdravím obsluhu Valmetu. Hardi postřikovače pro ochranu rostlin nákup ojetých strojů a zařízení u traktorpool.


Atraktivní nabídky vysoce kvalitní zemědělské techniky také ve vaší blízkosti. Dobrý den, prodám elektrickou tříkolku, která je vhodná na větší farmy, zahrady. Díky korbě můžete převážet písek, seno, dřevo či cokoliv jiného. Prodám postřikovač Hardi 12m, nádrž 600l, triplety. Velmi dobrý technický stav.


Je mozkem v pozadí tohoto inteligentního postřikovače. Dobrý stav, udržovaný, plně funkční, v r. Nesený postřikovač HARDI MEGA MEGA - největší nesený postřikovač na trhu Funkční design a ještě vyšší celkový výkon nastavují nové standardy v kategorii nesených postřikovačů. Zahradní postřikovače značky Cooper Pegler a Volpi jsou profesionální, spolehlivé a jednoduché zahradní postřikovače.


Attachments, pto driven pump, hydraulic boom lift, manual folding booms, 8litre tank,. Nový samojízdný postřikovač ALPHA VariTrack je všestranný , efektivní nástroj pro velké farmy a společnosti služeb pro farmáře. Rovněž je důležitým krokem v globální strategii produktů HARDI. Naše společnost poskytuje vysokou odbornost v oblasti zemědělské produkce, zpracování zemědělských komodit a služeb.


Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Pořiďte si výhodně nový postřikovač s moderní elektronikou. Poslední místa ve výrobě.


Speciální prémie za včasnou rezervaci stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky