pondělí 27. května 2019

Robotická sekačka bosch

Preisvergleich App zum Download! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Robotická sekačka Indego poseče trávník, sama si najde svou cestu a vždy mu dá dokonalý střih.


Je to prosté – s inteligentním navigačním systémem „Logicut“. Inteligentní navigační systém automaticky změří zahradu, vypočítá nejkratší možnou trasu a seče trávník v pravidelných rovnoběžných pruzích. Přenechte práci sekačce Indego a můžete v této době realizovat jiné projekty - Inteligentní.

Navigace „Logicut změří vaši zahradu a vypočítá e. S další nabíjecí stanicí můžete sekačku Indego používat na další samostatné. Na druhou stranu vám může ušetřit spoustu času. Z dlouhodobého hlediska se tedy investice vrátí v čase, který můžete trávit se svými blízkými. Pro získání alespoň rámcové představy jak se ceny u tohoto typu přístrojů pohybují, jsme pro vás připravili základní přehled. Akumulátorová robotická sekačka Bosch Indego, BOSCH NÁŘADÍ CZ.


Po dokončení seče nebo před úplným vybitím se sama vrátí do nabíjecí stanice. Když bude trávník vyšší, robotická sekačka spotřebuje více energie, než když půjde o trávník nižší. Sekačka Bosch si hravě poradí se vším.

Spousta zahrádkářů si zde jistě přijde na své. Aby se předešlo jednostrannému namáhání trávníku, metoda rovnoběžného sekání mění při každém výjezdu robotické sekačky směr. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Inteligentní a nezávislá sekačka Bosch Indego 4je ideálním řešením pro nádherné trávníky bez práce. Mapuje zahradu a hledá efektivní trasy sečení, připravuje plány sečení na míru pro trávník každé velikosti a sama se i vrátí zpět dobít. Díky mulčovacímu systému jsou zbytky posekané trávy rovnoměrně rozprostírány, což zajistí kvalitní. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Výhoda pro uživatele: Krásný trávník. Jednoduché použití s funkcí Auto Calendar Function. Po zmapování navrhne Indego rozvrh sečení podle velikosti vašeho trávníku. Tříletá záruka místo dvouleté Více informací a podmínky záruky naleznete. Toužíte po klidu na zahradě, kávě a odpočinku?


Ale neposekaná tráva vás nenechá spát? Výhodným řešením je robotická sekačka , se kterou máte práci. Děti určitě rádi pomáhají rodičům posekat trávník a pak si na něm můžou.


Pokročilý sekací systém po sobě zanechá perfektní trávník. Novinky do Vašeho e-mailu. Zadejte svůj e-mail a my vás budeme informovat o novinkách v profesionálním nářadí, výhodných nabídkách.


Chcete se věnovat jiným oblíbeným činnostem?

To je pro Vás ideální volbou robotická sekačka Bosch Indego, určená pro sekání trávníků na zahradách. Z domova, autobusu, dovolené nebo odkudkoliv prostřednictvím naší. Nejlevnější e-shop patro.


Zboží za akční ceny, slevy. Díky funkci „Logicut“ vypočítá robotická sekačka Bosch Indego.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky