pondělí 27. května 2019

Výroba pletiva

Náš sortiment zahrnuje pletiva z pozinkovaného a plastikovaného drátu, ocelové sloupky různých povrchových úprav a rozměrů , brány, branky,lesnická a chovatelská pletiva ,žebérková a lisovaná pletiva, průmyslová oplocení , včetně široké palety příslušenství. Všechna tato pletiva samozřejmě také instalujeme. Vyrábíme a prodáváme pletivo zinkované i potažené PVC.


Dodáváme veškeré doplňky a příslušenství pro ploty a oplocení, zabýváme se zámečnickou zakázkovou výrobou a kovovýrobou. STAVBA PLOTŮ NA KLÍČ VÝROBA PLETIVA MONTÁŽE PO CELÉ ČR Zobrazit více. Kompletní dodávky oplocení na klíč.

Výroba pletiva , čtyřhranné pletivo, sloupky a vzpěry, zahradní branky, montáž, zemní práce. Ploty, pletiva, kompletní plotové systémy průmyslové, dálniční apod. Výrobky z drátu pro stavebnictví - výztužné sítě, tkaniny, fixační úvazky, ocelová vlákna do betonu, rabicové pletivo, vichrové spony, apod. Vypracujeme Vám cenovú ponuku na pletivá či plotové panely neštandardnej farby.


Zabýváme se přímo výrobou a následně prodejem poplastovaného pletiva. V našem sortimentu najdete poplastované pletivo, pozinkované pletivo, pletená pletiva , pletiva svařovaná, sloupky a příslušenství k pletivu, betonové podhrabové desky a příslušenství, lesnické pletivo, žiletkové dráty a další příslušenství potřebné ke stavbě plotu. Montáž pletiva - pletivo vám rádi namontujeme, poptejte nás!


Galerie realizovaných montáží. Nejlepší ceny na českém trhu - díky velkému objemu prodeje můžeme nabídnout nejlepší ceny!

Na víc Vám dodáme i veškeré příslušenství pro ploty a oplocení. U nás seženete pletivo pro stavbu oplocení kolem vašeho pozemku, domu nebo zahrady. Máme ovšem i drátěná pletiva vhodná pro jiné účely, jako jsou. Navyše len u nás poštovné zdarma pre vybrané kraje!


K č Poštovné Kč DPH Kč Celkem. Stavba plotu návo podrobný návod jak postavit plot z pletiva. Detailní popis jak stavíme ploty. Pletivo PVC 1Rozměřované ! Ze tří středisek (na kterých máme ihned k dispozici více než 1kamionů plotových materiálů), Vamberk, Vsetín a Tymákov u Plzně expedujeme ročně přes tis.


Klece, voliéry, obory, sítě, aj. Pro stabilní konstrukci plotu ze svařovaného pletiva si pořiďte poplastované plotové sloupky s montážním systémem Easy clip. Navíc si usnadníte celou stavbu plotu, protože není nutné natahovat vodící dráty. Montáž svařovaného pletiva na klasické kulaté sloupky Svařované pletivo lze uchytit na klasické kulaté sloupky pouze pomocí příchytek na napínací drát a vázacího drátu.


Tato varianta je mnohem levnější než varianta se sloupkami s prolisem (Sloupky Aquigraf). Prihlásenie na odber noviniek. Výroba a maloobchodní prodej tažených drátů a drátěných výrobků.


V sortimentu máme také pletiva, sloupky, branky, brány, plotové panely, dráty, zemní vruty, drátky do betonu, podhrabové desky i držáky, ochrany stromků a veškeré doplňky pro stavebnictví. Zboží si můžete vyzvednout osobně na výdejních místech, kde pak můžete podle svého uvážení nebo po poradě s našim odborným personálem svou objednávku upravit.

Níže na stránce naleznete naší kompletní nabídku pletiv a příslušenství. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Plotové sloupky, pojezdové brány, pletiva , ploty na klíč.


Vítejte na stránkách předního českého výrobce plotových systémů, branek a bran jak křídlových, tak pojezdových, plotových sloupků a vzpěr a komponentů pro stavby plotů. Zaoberá sa výrobou a predajom pozinkovaného pletiva , poplastovaného a pozinkovaného drôtu, poplastovaného pletiva rôznych druhov a výšok. Máme viac ako ročné skúsenosti s výrobou a predajom pletiva na plot, oplotenia, plotových systémov, brán a bránok, na ktoré sa môžete spoľahnúť. V našom eshope nájdete širokú ponuku pletiva brán, plotových panelov a mnoho iných vecí aj s príslušenstvom. Taktiež ponúkame aj montáže pletiva a plotov.


Pozrite si naše kvalitné produkty, ktoré si môžete objednať z pohodlia Vášho domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky