pátek 28. června 2019

Bazén šumperk

Krytý bazén Nachází se pro obyvatele nejen Šumperka v areálu Šenkesu. Najdete zde kromě klasického vodního vyžití pro děti i rodiče také saunu i občerstvení. To nabízí skluzavky, průlezky a housenky.


Aquacentrum Šumperk - krytý bazén Na Benátkách. This video is unavailable. Provozujeme krytý bazén a brouzdaliště s letní terasou.


K dispozici je vám u nás finská sauna, vodní clona a dělo, i vodní trampolína. Zajišťujeme také masáže. Vnitřní bazén Welly umožňuje užívat si vodních radovánek po celý rok, bez ohledu na počasí. Dopřejte si trochu pohybu v sedmi metrů dlouhém, čtyři metry širokém a jeden metr a třicet centimetrů hlubokém plaveckém bazénu.


Zatímco rekonstrukce hospůdky Benátky Šumperk teprve startuje, náš kuchařský team už pilně chystá budoucí jídelní lístek a včera si odbyl malou generálku na budoucí rodinné akce, pro které u nás bude ideální místo :-). Trhy se konají ve spolupráci s Agrární komorou Šumperk. Zájemce o čerstvé produkty vedle srpnových trhů čekají letos ještě dva, a to 6. Sportovně relaxační centrum WELLY vzniklo proměnou jednoho velkého snu ve skutečnost. Svojí komplexností a vybavením je ojedinělým moderním centrem v. Nechybí zde ani klidový prostor s lehátky, kde můžete odpočívat a relaxovat a zároveň sledovat dění v bazénu.


V centru je krytý bazén, venkovní koupaliště a sauna. Nabízí tu masáže, kurzy plavání a vodní aerobic. Ubytování v okolí aquacentra poskytují apartmány, chaty chalupy a uvedené níže.


Zastínit posezení, ochránit auto, bazén nebo vyrobit fóliovník na míru - to vše a mnohem víc můžeme zařídit. Na zakázku vyrábíme krycí plachty. Prodám plastový bazén 300cm hloubka 130cm (je to plastová nádoba!) včetně čerpadla a pískové filtrace,plachty na zakrytí. Bazén na TV Morava - Jak pokračují práce na krytém bazénu v Šumperku, zda jde vše podle plánu a kdy si budeme moci opět v Šumperku zaplavat pod… Pracujeme na záchraně manufaktury - Manufaktura se zahaluje do lešení, začíná další etapa její záchrany.


Jeseníků, protože leží na křižovatce cest, které vedou k nejvýznamnějším horským výchozím základnám - Skřítku, Červenohorskému sedlu, Ramzové a masivu Kralického Sněžníku. Zkuste přivřít oči a představit si, jak by se asi ten který bazén vyjímal právě na Vaší zahradě, u Vašeho domu. Jak se jeho hladina třpytí ve slunečních paprscích a jak se v letním parnu s požitkem noříte do osvěžující a křišťálově průzračné vody.


Zdánlivě nemožné můžete lehce změnit ve skutečnost. Prodej bazénů a příslušenství v Šumperku a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Hapamax s. Sídlo továrníka Siegla „Hladová vila“ Šumperk Nádherná vila v krásné zahradě na ulici Čsl. Nabízíme kurzy plavání pro školy i batolata a masáže. Pořádáme přepravní kroužek a. Brouzdaliště je vybaveno novými vodními atrakcemi: vodní clona, vodní dělo, skluzavky, housenka Lenka a hrádek.


Další plavecké pomůcky Vám na požádání zapůjčí plavčík. Součástí objektu je hřiště a bazén. Hotel Elegance Šumperk Hotel ELEGANCE je nový jak už název napovídá komfortní a elegantní hotel v samotném centru Šumperka. Jen pár kroků od šumperského divadla, muzea, městského parku, náměstí s romantickými uličkami, restauracemi, kavárnami, hospůdkami a obchody lemujícími Hlavní třídu.


Zveme Vás na procházku do světa krásných a výjimečných rodinných bazénů. S výběrem i realizací Vašeho vlastního bazénu Vám rádi pomůžeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky