pátek 21. června 2019

Vjezdové brány křídlové

Jejich rozdělení do těchto skupin je podle způsobu jejich otevírání. Vjezdové brány nabízejí různé možnosti instalace a pohonů pro vjezdové brány. Dvoukřídlá brána s pohonem a bočním vstupem pro pěší pomohla zabezpečit přístup na dvůr, který byl volně přístupný a hrozilo napadení nebytových prostor v přízemí. Křídlové brány se technicky zcela liší od posuvných bran.


Skládají se z jednoho nebo častěji ze dvou křídel, která jsou pomocí regulovatelných pantů namontována na sloupky.

Sloupky mohou být ocelové či zděné, musí však mít potřebnou pevnost, aby křídla s výplní unesly. Vjezdové křídlové brány s pohonem Tradiční řešení vjezdových bran zkombinované se zajímavým a nadčasovým designem dodá vaší zahradě nádech luxusu. Takové jsou jedno a dvoukřídlé brány.


Klasické křídlové brány, otevírající se ve směru vjezdu a výjezdu z areálu, jsou nejčastějším typem bran spolu s pojezdovými branami. Následující text je pouze informativní, tyto brány nevyrábíme. Pro bližší informace se, prosím, obraťte na níže uvedenou firmu Václav Barnáš – kovovýroba.


V současné moderní době už se investice do elektrické vjezdové brány na pozemek vyplatí a Vy sami ji brzy oceníte. Vyrábíme a montujeme jak brány jednokřídlé, tak dvoukřídlé.

Oba typy jsou vyrobeny z tenkostěnných profilů. Brány a vrata Plzeň od Zámečnictví D. Jako rám pro brány používáme železný profil s povrchovou úpravou žárovým zinkováním nebo na vaše přání i jakoukoli barvou dle vzorníku RAL. Posuvné a křídlové brány.


Vhodná pro pozemky, na kterých není dostatečný prostor pro vjezdovou bránu samonosnou. Dodáváme v provedení jednokřídlé, dvoukřídlé, nebo skládané trojkřídlé či čtyřkřídlé. Samozřejmostí je kvalitní bránový pohon s dálkovým ovládáním, majákem a sestavou fotozávor, ty umožňují automatické zavření brány po Vašem odjezdu a maximální bezpečnost provozu brány. Dodáváme vjezdové brány a vrata posuvné i křídlové , případně vyrobíme i bránu s pohonem. Nemusíte vystoupit z auta a pohodlně a bezpečně přijedete až k domu.


Podle požadavků na design a prostorových možností Vám vyrobíme a instalujeme bránu na míru. Pohony vrat:-Dodání-Montáž-Nastavení-. Fotogalerie vjezdových bran a vrat.


Křídla jsou zavěšena pomocí stavitelných pantů na nosných sloupech. Vše podle individuelního přání zákazníka. Nástřik do jakékoliv barvy dle stupnice RAL, výplň dřevem, plastovými imitacemi dřeva, drátovým pletivem, zinkovým plechem aj. Základní povrchová úprava u všech bran je žárový zinek.


Kromě posuvných vjezdových bran vyrábíme také křídlové brány s pohonem i bez.

Součástí naší nabídky je vždy přesné zaměření. Jejich výhodou jsou nižší pořizovací náklady a snazší stavební příprava. Nevýhodou pak jsou velké požadavky na prostor pro otevírání, kdy nelze parkovat přímo za branou, a prostor za branou musí dovolit plné otevření. Somfy nabízí řešení pro všechny typy bran jak posuvné i křídlové. K otevření vjezdové brány nebo garážových vrat dnes již nepotřebujete opouštět automobil, ani hledat dálkový ovladač.


S aktivovanou funkcí geolokalizace systém roz. Kompletní sortiment vjezdových bran: křídlové a samonosné posuvné brány za skvělé ceny. Dodovavatel pro jižní Moravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky