pátek 21. června 2019

Jedle kavkazská sazenice

Jedle kavkazská (Abies nordmanniana) Stav při doručení. Dekorativní, vznešená a bohatě větvená. Svou pravidelnou sytě zelenou korunou ozdobí každou zahradu i balkon.


Promněte v prstech její jehlice a zamilujte se do vůně jehličí s odst. Pro pěstitele vánočních stromků můžeme nabídnout domácí i introdukované druhy.

Disponujeme sadbou prostokořennou i krytokořennou vhodných proveniencí k. Kavkazská , korejská, numidská, ojiněná, řecká či vznešená - to je jen malý výčet přívlastků pro jedle. Tyto přívlastky jsou doplněny. V mládí roste pomalu, má nádhernou, temně zelenou barvu. Sazenice upřednostňujeme pravidelně zalévat.


Květy vás potěší od dubna do května. Listy mají zelenou barvu.

Aktuální ceník lesních sazenic. Tvoří rozsáhlé lesy společně se smrkem východním ( Picea orientalis ) a bukem východním ( Fagus orientalis ), popřípadě i čisté, nesmíšené porosty. Je to velmi rychle rostoucí a nenáročná dřevina s baculatými šiškami vzpřímeně stojícími na větvích. Je to druh často pěstovaný pro vánoční stromky. Nabízím sazenice jedle KAVKAZSKÉ 4letky.


Nejkrásnější vánoční stromek,vhodný i jako okrasný na zahradu. Krásně zakořeněné (VELKÉ KOŘENY). Na prvním snímku je již vzrostlý strom pro představu (není součástí prodeje - pouze ilustrativní foto).


Osobní převzetí nebo možnost odeslání jako Balík do ruky přes Českou poštu (doručení do druhého dne, poštovné vč. balného 14- Kč). Růst je pravidelný, pyramidální. Plantáž vánočních stromků – jedle kavkazská.


Vánoční stromek – smrk ztepilý. Prodej vánočních stromků na Staňkově. Svazek ks buku lesního.


Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.

Tato jedle je krásná i jako solitér do zahrady. Cena sazenice: - Kč. Odběr osobně, nebo Vám sazenice zašleme dobírkou. Kavkazská jedle sazenice – Zahrada a terasy V ČR se nejčastěji prodává kavkazská jedle , smrk ztepilý nebo. Najdete u nás široký sortiment ovocných stromků, které lze.


Stačí jen kousek místa a pramalé pěstitelské zkušenosti. Zasazené loni na podzim, přesazení a zakořenění tedy nebude problém. V naší nabídce najdete jak tradiční lesní jehličnany smrky, jedle, borovice a tak i konifery - okrasné jehličnany pro Vaši zahradu, půdopokryvné i zakrslé druhy tisů, klečí, jalovců i dalších méně zmámých druhů jako jsou cedry, sekvojovce, metasekvoje. Možnost návštěvy a prohlídky sadebního materiálu nabízíme kdykoli, po předchozí domluvě!


Kavkazská, korejská , numidská, ojiněná, řecká či vznešená – to je jen malý výčet přívlastků pro jedle. Strom je určen pro toho, kdo hledá pomaleji rostoucí jehličnan s výškou okolo – metrů je nápadný. Nejprodávanějším vánočním stromkem nejen u nás, ale prakticky v celé Evropě je jedle kavkazská. Má krásnou zelenou barvu a je velmi odolná proti opadání jehličí při vystavení pokojovým teplotám v obytných prostorech.


NAŠE ROSTLINY - ZDE VYBERTE JEHLIČNANY LISTNÁČE, OKRASNÉ KEŘE A DALŠÍ ZAJÍMAVÉ ROSTLINY PRO VAŠI ZAHRADU. Překrásný široce kuželovitý strom! Má průběžný kmen s průměrem 1- 2cm. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky