pátek 28. června 2019

Koupaliště pecka

Nádherné prostředí, spousta možností zábavy i pro menší děti ( trampolína, koupaliště , prolézačky.),pro sportovně založené výletníky možnost. Wir bieten Unterkünfte in Luxus Kabinen mit privaten Ausrüstung, vier-Kabine, touristische Hütte für ca. Personen oder in benutzerdefinierte Zelte und Wohnwagen. K užívání máme také míst pro karavany a 1míst pro stany.


Ubytovat se u nás můžete v těchto typech ubytovacích jednotek: - dvaadvaceti chatách - každá 4-lůžková se dvěma palandami. Připomínáme již příští pátek startuje 5. Koupaliště A Kemp Pecka sdílel(a) příspěvek. Country festivalu Pecka. Veřejné koupaliště je 3metrů od areálu.


Díky pravidelné údržbě má krásně čistou vodu po celou sezónu. Součástí koupaliště je i dětské brouzdaliště, které je volně přístupné dětem do let a jejich doprovodu. Nabízíme ubytování v domě s. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Trutnov má koupaliště se sinicemi Zákaz koupání.


Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování. Pronájem apartmánová chata u koupaliště na rozhraní oblastí Český ráj a. Okolí rekreačního areálu Pecka je jako stvořené pro cyklistické výlety, nabízí se lehčí i náročnější trasy. Pro ty pohodovější je k dispozici přilehlé koupaliště. Ani za nepříznivého počasí nepřijdete zkrátka.


Klubovna, bar, kulečník, šipky, stolní tenis, restaurace, nebo kniha poskytnou dostatečné vyžití v takových chvílích. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed.


Unterkunft ist in 4-Bettsommerhäuschen, in eigenen Zelten oder Caravanen möglich. Ab und zu werden im Areal Tanzabende oder in der Burg Pecka Kulturveranstaltungen veranstaltet. Buchen Sie Ihr Hotel online für die besten Preise. Camping bietet breite sportliche Betätigung an.


Keine extra Gebühren, zahlen Sie direkt im Hotel. Drucken der Seiteninhalte ist nur für registrierte und angemeldete Nutzer in Form des Tourenbuches möglich! Majitel hovoří: česky, slovensky, anglicky. Chata kapacita: osob.


Kontakty na majitele budou taktéž odeslány online na Váš e-mail. S pobytem jsme byli spokojeni, škoda jen že Nám více nevyšlo počasí, ale to hold nikdy neuhodnete. V kempu Pecka jsme letos s rodinou byli prvně, vlastním karavanem v termínu 31. Turistický rozcestník, který se nachází pod hradem v obci Pecka, ukazuje turistům cestu do tří směrů. Po značce červené ve směru Pecka - Přibyslav, Nová Paka, po značce zelené v směru Borovička, Pecka - Stupná, Štikov, Nová Paka a po značce žluté ve směru Pecka - Horní Javoří, Bukovina u Pecky.


Horší to bylo s výběrem jídla v restauraci, obvyklé možnosti jako všude v Čechách. Jednou jsem si dala nějaké hovězí, to bylo skutečně jako borovice. Kemp a koupaliště v příjemném prostředí nedaleko hradu Pecka. V areálu se nachází dům s apartmány, chaty a chatky, prostor pro karavany je přímo v. Kromě toho se tady pořádají rozličná sportovní klání, dětské dny či diskotéky. Tip kam na výlet v obci Pecka.


Prehľad výletných miest v okrese Jičín. Součástí areálu je koupaliště a antukové kurty na tenis, volejbal a nohejbal. Dále nabízíme beachvolejbal, stolní tenis, ruské kuželky, badminton, velké množství dětských hřišť, půjčovnu čtyřkolek a minibike, vyjížďky na koních, vyjížďky na harlejích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky