pondělí 24. června 2019

Bazénové obklady

Sháníte dlažbu nebo obklady , které by se hodily do vašeho bazénu a jeho okolí? Vyberte si z našeho širokého sortimentu z mnoha barev, velikostí a vzorů. Samozřejmostí jsou ve stejných dlaždice s protiskluzovou povrchovou úpravou ve stejné barvě, vhodnou zejména pro prostory jako jsou sprchy, šatny, bazény či jiné vlhké provozy.


Nabízejí kromě venkovních obkladů různých dekorů hlavně speciální kusy jako jsou rohové profily , parapety , schodovky a jiné ukončující prvky pro dokonalé detaily. Bazény, obklady bazénů a dlažba kolem bazénu. Bazén, ať už venkovní nebo vnitřní, je místo relaxace, her, zábavy ale i výkonu.

Nabízíme obklady bazénů a dlažby kolem bazénů jak pro interiér tak exteriér. Pokud hledáte dlažbu k venkovnímu bazénu, širší výběr naleznete v naší nabídce 2cm venkovních dlažeb. Naše bazénové lemy se dokonale hodí ke každému veřejnému i rodinnému bazénu. Vytvoří exkluzivní obrubu u všech typů bazénů a dodají mu jedinečný a osobitý vzhled.


S takto upravenými hranami jsou tyto obklady vhodné i samostatně jako bazénové krajnice (viz způsob pokládky). Pokládka: Z důvodu rozměrových odchylek tyto dlaždice pokládáme se spárou 8-10mm, kterou následně vyspárujeme. Společnost se již let zabývá produkcí výrobků z umělého pískovce a betonu.


Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý, i atypický bazén.

Obklady bazénů Vám dodáme od prvotřídního výrobce. Na obkládání ploch okolo bazénů s uložením za bazénové lemy. Bazénové obklady musí mít jedinečné vlastnosti. Pro pohledové ukončení je možné vymýt i hrany dlaždice, které můžeme použít i na jiné lemování. Venkovní dlažba kolem bazénu může plynule navázat na Vaši dlažbu na terasu či tam, kde začíná Vaše dlažba na schody.


Můžete si vybrat, jaká pokládka Vám vyhovuje, zda dlažba lepená, na terče či do pískového lože. Z vaší země není možné zadat novou objednávku. Betonové bazénové lemy Mystery se vyznačují vysokou kvalitou a dlouhou životností.


Věrně imitují přírodní kámen a díky správné skladbě kameniva je možno tyto betonové výrobky snadno a hladce řezat aniž by se jejich okraje otřepily. Po koupi bazénových lemů Mystery již nemusíte provádět hydrofobní ošetření. Z pestré škály barevných odstínů si zajisté vybere každý. Prolistujte si kataspirace, vybírejte keramické obklady , které Vás budou těšit nejen na pohle ale i kvalitou na dlouhá léta. Pokud chcete vidět naše obklady na vlastní oči, pak navštivte jednu z našich obrovských vzorkoven v Brně nebo Boskovicích a na ploše několika stovek mvybírejte z široké nabídky špičkových obkladů od renomovaných výrobců.


Na místě jsou navíc k dispozici naši pracovníci, kteří vám odborně odpoví na jakýkoliv dotaz nebo připomínku. Základní bazénové obklady a dlažby se vyrábí ve čtyčech základních barvách (tyrkysové, modré, světle modré a bílé). Barvy se poté různě kombinují k označní sklonu dna, schodů atp.


Materiál, ze kterého jsou obklady a dlažby bazénů vyrobeny musí odolávat povětrnostním podmínkám, vlhkému prostředí, různým chemickým a dezinfekčním prostředkům určených k údržbě bazénů.

Slavomíra Polčičová Tel. Velkoformátové, bezspárové obklady bazénů jsou zde! Z jakéhokoliv bazénu udělají Vaše oblíbené místo k trávení času.


Nazývány jsou také jako bazénové tvarovky,lemovky,okraje,vlnolamy,nosy nebo obklady. Vyráběny jsou z umělého pískovce nebo vibrovaného betonu. Používají se pro obložení hrany bazénu a zajišťují tak její decentní zakončení s možností pokračování pochůznou dlažbou.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů společností KOUPELNY SAVOS. Plné znění souhlasu se zpracováním osobních údajů naleznete zde. Zátěžový a vysoce trvanlivý nenasákavý slinutý střep s minimální porézností je odolný proti velkým teplotním změnám.


Pokiaľ chcete prímať informácie o najnovších výrobkoch a ponukách, zadajte svoj e-mail. Naše firma Vám nabízí širokou nabídku bazénových obkladů od firmy RAKO. RAKO Object nabízí glazované mrazuvzdorné dlaždice pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky