čtvrtek 27. června 2019

Drtič odpadu do dřezu

Veškerý nepříjemný, mokrý a rychle zahnívající potravinový odpad jednoduše shrnete do dřezu a pustíte drtič. Odpad rozmělněn na jemné částečky odchází spolu s vodou odpadním potrubím do kanalizace. Drtič odpadu lze instalovat samozřejmě i dodatečně do starších kuchyní. Podrtí kbelík těstovin jedna radost.


Drtič kuchyňského odpadu se upíná přímo svým hrdlem na výtokový otvor dřezu. Veškeré potravinové odpady a zbytky se jednoduše vhodí do dřezu a.

Drtiče odpadu vás rychle zbaví kuchyňského odpadu organického původu. Efektivně zlikvidují všechny odpadky vznikající při přípravě jídla : odřezky, slupky, skořápky, kosti, zbytky z talířů, ale také čajové sáčky, papírové ubrousky, zvadlé květiny nebo třeba cigaretové nedopalky. Během provozu i po určitou dobu po skončení musí do dřezu téct studená voda, aby se drtič a kanalizační potrubí dobře proplachovaly. Pneu ovladač - pro otvor mm, pro montáž do desky nebo dřezu o tloušťce 1-mm, provedení chrom. Franke Turbo Elite byl navržen tak, aby uvolnil vaši kuchyni od nepříjemného zápachu a nehygienických zbytků, které zůstávají po jídle.


Vhodný pro každý dřez s výpustí o šířce 9cm. Zbytky potravin se vhazují přímo do kuchyňského dřezu – a následně je nadrcený odpad odplavován do kanalizace, kde dále putují do čističky odpadních vod. Tento drtič přináší dokonalost všem prvkům do nejmenšího detailu.


Lopatky rotačního talíře zesílené a odlité z kvalitní nerezové oceli pro maximální životnost a odolnost.

Drtič shromažďuje pod dřezem biologický odpad a postupně jej drtí na malinké částice. Ty pak odvádí trubkou do kanalizace. Musí být ale splněny některé podmínky, jako je výška dřezu nebo rozměry otvoru dřezu (mm). Drtič zavěšený na dřez přenáší slabé vibrace co celého dřezu, takže přidání izolace po obvodu dřezu zlepší tlumící efekt. Toto se však vztahuje pouze na plechové dřezy.


Tyto dřezy mají silné a pevné stěny, které vibrace nepřenášejí. Jak drtič kuchyňského odpadu funguje? Posouzení odpadu pro napojení. Drtiče kuchyňského odpadu fungují na jednoduchém principu.


Průměr odpadní trubky vyhovuje vždy. Domácí drtič je konstruován na průměr odpadního potrubí mm a více. Waste Master 5Standard – drtič kuchyňského odpadu s indukčním motorem, který zaručuje stálý výkon.


Výkon 5W, obsah drtící komory 9ml, antikorozní úprava drtícího. Drvič odpadu Standard EVO- Hodí sa pre všetky bežné domácnosti. Všetky jeho drviace komponenty sú z nehrdzavejúcej ocele, má dostatočný výkon a je celkovo odhlučnený. Wave W25 Wave W55 WAVE FWD 38 WAVE FWD 60 WAVE FWD 6HS, WAVE FWD 75 Wave W-25 Wave W-55 WAVE FWD W-38 WAVE FWD W-60 WAVE FWD W-6HS, WAVE FWD W-7a další.


Jedná se o drtič s indukčním motorem. Odpad můžete dávat rovnou do dřezu, takže vám na lince nezabírá zbytečně moc místa.

Ze dřezu ho postupně shrnete do komory drtiče a dál to už bude jeho práce. Jak si vybrat vrtulník do kuchyně ve dřezu Nejlepší je koupit vrtulník v dřezu s vysokým výkonem, aby se mohl přesně vyrovnat s jiným druhem odpadu. Dolní mez pro tento ukazatel - 5wattů. Kuchyň bez octomilek a zápachu u koše. Výška odpadní trubky ve zdi by neměla být výše než výtokový otvor drtiče.


Pro montáž bez nutnosti úpravy Vašeho stávajícího odpadního potrubí nesmí být vzdálenost mezi dnem dřezu a středem odpadní trubky ve zdi menší než cm. Drtič šetří čas i peníze a navíc udržuje v čistotě i odpadní potrubí. Všechny odpadky vznikající při přípravě jídla (odřezky, slupky, skořápky, kosti…), zbytky z talířů, ale také třeba čajové sáčky, papírové ubrousky, zvadlé květiny, cigaretové nedopalky, to vše lze snadno a rychle zlikvidovat.


Pořídit si dnes drtič odpadu je skvělou volbou jak pro starší, tak i pro moderní domácnosti. Odpadky z kuchyně se vám tak nehromadí v odpadkovém koši, naopak velmi rychle odtečou rozmělněné spolu s vodou ze dřezu. Drtiče se totiž zasazují přímo pod průtokový otvor dřezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky