úterý 18. června 2019

Poštovní schránky praha

Pražský patriot - vše o dění v Praze. Ať už si myslíte o České poště cokoliv, pořiďte si poštovní schránku. Uvidíte, že kromě složenek tam na vás občas bude čekat i příjemné překvapení. Nejširší výběr poštovních schránek najdete na FAVI.


Nabízíme Vám český výrobek za českou cenu.

Vyrábíme, prodáváme a instalujeme poštovní schránky nerezové i lakované. Vyrábéíme ,prodáváme a instalujeme vchodové stříška a nadadveřní. V expozicích Poštovního muzea v pobočce Praha a zejména v pobočce Vyšší Brod návštěvníky určitě zaujmou v minulosti na pošte používané dopravní prostředky, mechanizační prostředky, historické pokladny a trezory, poštovní schránky , stejnokroje, výstroje a uniformy poštáků, poštovní štíty a tabule, provozní pomůcky pracovníků pošt, telekomunikační. POŠTOVNÍ SCHRÁNKY mohou být opatřeny zvonkovým tlačítkem, hovorovým modulem, video kamerou. Sestavy poštovních schránek je možné dodat i včetně montáže.


Vyrábíme produkty jako kovová vitrína, revizní dvířka HUP, zásobníky na prospekty. Poštovní schránky skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

A rozhodně neztrácejí na své důležitosti ani v dnešní „internetové a mailové“ době. Moderní schránky ale mají ještě jednu přidanou hodnotu. Mohou vkusně dotvořit atmosféru domu a jeho okolí. Barvu tak můžete sladit s barvou vchodových dveří , výmalbou chodby, s výtahem, nebo můžete vybrat barvu, která se Vám prostě jenom líbí.


V naší nabídce naleznete řadu atraktivních poštovních schránek určených pro montáž jak do interiéru, tak např. Celé to tedy funguje tak, že se přihlásíte do své schránky , napí-šete nějaký text (případně k němu při-ložíte jiná data – fotografi i, prezentaci atd.), zadáte adresu sc. Zhotovíme vám všechny druhy klíčů. Dále u nás pořídíte trezory, zabezpečení jízdních kol, poštovní schránky, cylindrické vložky a bezpečnostní kování. Všechny výrobky naleznete na našich internetových stránkách.


Datové schránky zřizuje a spravuje Ministerstvo vnitra ČR. Jeho správcem je Ministerstvo vnitra ČR. V našem specializovaném eshopu na poštovní schránky naleznete velký výběr jednotlivých poštovních schránek , sestavy poštovních schránek a příslušenství. Rottner Schránka Rondello nerez. ISDS je informačním systémem veřejné.


V letošním roce uplynulo 2let od zavedení poštovních schránek v českých zemích. Na poště bude celkem pracovat zaměstnanců, bude zde vyvolávací systém, Czech POINT nebo dětský koutek. Dodáváme i poštovní schránky pro rodinné domy v provedení do sloupku nebo na plot.

Zásilky se na poštovní provozovně opatří razítkem a předají do třídíren. V různých zemích mívají schránky jednotnou barvu a tvar, i když to není pravidlem. V kategorii poštovních schránek na zazdění lze zakoupit poštovní schránky různých rozměrů. Většina schránek je oboustranná, kdy zadní část slouží k výběru pošty a přední část pro její vhození do schránky.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vyhledávejte podle PSČ - poštovních směrovacích čísel, názvu obce, pošty nebo ulice. Kvalitní česká výroba listovních schránek. Desítky typů poštovních schránek.


Složení z oceli vám dlouho vydrží i při náhlých změnách počasí. V přední části ji lze celou otevřít pro sběr příchozí korespondence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky