pondělí 24. června 2019

Polymerová dezinfekce bazénů

Ale pokud jde o bazén, jeho povrch a okolní prostory, kam voda dosáhne, už tolik všímaví nejsme. Polymerová dezinfekce – zdravější pro vás i váš bazén Je udivující, že nepochybujeme o škodlivosti chloru pro textil či naši pokožku a vlasy. Nejvhodnější bezchlórová úprava vody v bazénu je proto polymerová dezinfekce.


Nová budoucnost bazénů Bezchlórová chemie je vhodná pro ekzematiky, astmatiky, alergiky i pro děti, protože tyto přípravky neobsahují fenoly, estery, kyseliny a mají také neutrální pH 7. Polymerová chemie Bezchlórová polymerová bazénová chemie je určena všem, kteří hledají alternativu chlóru. Dezinfekce ložiska infekce: ml koncentrátu na litr vody ( roztok). Povrch bezprostředně po ošetření neomývejte. Teplota vody neovlivňuje účinek prostředku. Aplikací se vytvoří na povrchu tenká polymerová vrstva, která eliminuje biologické znečištění jako jsou bakterie, viry, plísně, houby na ošetřovaném povrchu, a tento povrch výrazně ochrání až na 21dní před zvýšeným množením bak.


PUROCIL - polymerová dezinfekce na bázi PBMB (polyhexamethylenbiguani zkráceně biguanid) - revoluční neoxidační dezinfekce šetrnná k většině materiálů (pozink, plast atd) Vhodná jak pro střídací použití (vedle běžné dezinfekce ), ale i pro trvalé dávkování. Je důležité si uvědomit, že samotný volný chlor, který vodu desinfikuje a oxiduje nečistoty, nezapá. Slouží jako rychlý dezinfekční přípravek pro celosezónní údržbu všech typů bazénů a především pro jednorázovou šokovou úpravu bazénové vody po napuštění nebo při silném znečištění. Likviduje řasy a baktérie. Voda se při vyšších teplotách „kazí“ velmi rychle – během několika hodin se v teplé, nečištěné vodě množí bakterie, viry, plísně a řasy.


Revoluční technologie dezinfekce bezchlóru na bázi PolyHMG, která zaručuje účinnou a velmi rychlou aplikaci. Profesionální, prostorová, bezchlorová a bezalkoholová dezinfekce. Ničí plísně, řasy, viry, bakterie a houby. Pohlcuje organické pachy, nebělí a nepoškozuje materiál, nedráždí kůži, oči ani sliznici. Dezinfekce, která aktivně ničí bakterie, viry a plísně s jednoduchou aplikací.


Ošetřený povrch chrání až dnů. Na rozdíl od chlóru neničí žádné materiály, nevypařují se a tím jsou velice stabilní. Chlorová chemie je světově nejrozšířenější způsob dezinfekce bazénových vod. Vyniká okamžitou a vysokou biocidní účinností a cenovou.


Počet produktů v této řadě je v porovnání s ostatními také nejrozsáhlejší. Proto projdeme ošetřování bazénové vody chlorovou chemií krok za krokem. Sada je určena pro všechny typy bazénů – pro venkovní i zastřešené, s filtrací i bez filtrace. Obsahuje: GUAa-POOL Junior (litr) – běžná polymerová dezinfekce vody a likvidace řas GUAa-POOL Shock (litr) – šoková polymerová dezin. Bezchlorová dezinfekce vody Porovnávač ks Ačkoliv jsou všechny chlorové přípravky účinné a naprosto nezávadné, je pro část majitelů bazénů pro ošetřování vody zajímavější bazénová chemie bez chloru.


Bezchlorová chemie využívá silného antibakteriálního účinku volného kyslíku ve vodě který likviduje řasy. Dezodorizace - dezinfekce plynným ozónem nebo ozónovou vodou. Sada obsahuje: - 1x GUAa LARGE POOL (litr) - běžná polymerová dezinfekce vody a likvidace řas. Voda ošetřená těmito výrobky nepáchn.


V sekci návody, tipy, rady najdete také mnoho užitečných rad a nápadů týkajících se údržby bazénů. Obsahuje: - GUAa-POOL (litr) – běžná polymerová dezinfekce vody a likvidace řas - GUAa-POOL Shock (litr) – šoková polymerová dezinfekce při uvedení baz. Tyto přípravky bazénové chemie likvidují řasy, houby, bakterie, plísně. Rádi Vám zhotovíme cenovou nabídku na bazén, zastřešení, bazénové lemy, nebo pouze na příslušenství, popř.


Chlorová dezinfekce je nejdůležitější část úpravy vody v bazénu. To je předpokladem pro jejich použití. Soulad s umělým rybníkem čistotě poměrně obtížný a pracný úkol, který vyžaduje vážnou pozornost na způsoby jeho řešení.


Díky moderní technologii, existuje mnoho různých způsobů, jak provádět dezinfekci vody v bazénu. Vyčistěte rybník se stává zárukou pro zdraví a bezpečnost osob. Nabízíme profesionální služby ohledně domácích bazénů , bazénových provozů či wellness center. Máme zkušenosti s čištěním a údržbou bazénů.


Unikátní polymerová dezinfekce bez chlóru a alkoholu pro účinné čištění všech domácích povrchů, včetně kuchyňské linky, lůžkovin, čalounění a interiéru automobilů. Univerzální dezinfekce REAL 5g,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky