pátek 28. června 2019

Bazénové lemy betonové

Jetzt bequem auf Rechnung bestellen! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Tyto bazénové lemy svým vzhledem a barevností vhodně korespondují s dlažbami z řady Natural, které mohou být použity k dláždění okolí bazénu. Výrábíme betonové prvky bazenů - bazénové lemy, lemy bazénů, bazénová dlažba, kámen, lemovky, bazénovky, bazénové kameny, tvárnice žlabů, tvárnice bazénů.


Jsou v širokém sortimentu povrchů, tvarů, rozměrů a barev. Naše kameny se dokonale hodí ke každému bazénu.

Vytvoří exkluzivní obrubu u všech typů bazénů a dodají jim jedinečný a osobitý vzhled. Nabízíme vysoce kvalitní betonové lemovky z Francie , což je bazénářská velmoc. Pomyslnou ozdobou bazénu se může stát originální doplněk, takzvaný bazénový lem. Obloukové, rohové i rovné lemy se používají na ohraničení čtvercových či obdélníkových bazénů.


Průřez má tvar vlny nebo písmene L. Bazénové lemy český výrobek. Společnost se již let zabývá produkcí výrobků z umělého pískovce a betonu. Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý, i atypický bazén.

Věrně imitují přírodní kámen a díky správné skladbě kameniva je možno tyto betonové výrobky snadno a hladce řezat aniž by se jejich okraje otřepily. Po koupi bazénových lemů Mystery již nemusíte provádět hydrofobní ošetření. Z pestré škály barevných odstínů si zajisté vybere každý. Umělý pískovec je sériově vyráběný v barvě bílé nebo probarvený do žlutého melíru. V ponuke aj na kruhové bazény!


Vyrábíme více typů i tvarů těchto bazénových lemů. Poznámka: Rozměry jsou závislé na výběru dlažby. Passen jedem Kind perfekt. Prezentace betonové dlažby Greek stone.


Nazývány jsou také jako bazénové tvarovky,lemovky,okraje,vlnolamy,nosy nebo obklady. Vyráběny jsou z umělého pískovce nebo vibrovaného betonu. Používají se pro obložení hrany bazénu a zajišťují tak její decentní zakončení s možností pokračování pochůznou dlažbou.


Ušetřete si práci se sečením trávníku kolem bazénu. V případě dotazů týkajících se našich produktů, prosím vyplňte níže uvedený kontaktní formulář nebo nás. Betónové bazénové lemy Mystery sa vyznačujú vysokou kvalitou a veľmi dlhou životnosťou. Ich vzhľad a spracovanie úspešne imitujú štruktúru prírodného kameňa.


Sú zafarbené v celom svojom priereze, čím je zaručená ich stálofarebnosť.

Použité materiály - křemičitý písek, bílý cement a plastifikátor mají nejvyšší kvalitu, jsou ekologicky nezávadné a testovány byly státní zkušebnou. Bequem auf Rechnung bestellen! Vyrobíme bazénové lemy na různé průměry i tvary bazénů.


Cenu výroby bazénových lemů pro váš bazén vám rádi spočítáme na míru. Jejich vzhled a zpracování zdařile imitují strukturu přírodního kamene. Jsou probarveny v celém svém průřezu, čímž je zaručena jejich stálobarevnost. Fotografie jsou pouze ilustrační. Barevnost výrobků se může lišit v závisloti na použité betonové směsi.


V prípade otázok týkajúcich sa našich produktov, prosím vyplňte doleuvedený kontaktný formulár alebo nás kontaktujte. Betonové imitace dřeva dosahují odstínu od. Pro ukončení horního lemu bazénu nabízíme čtyři varianty.


Madekop jako jediný z výrobců nabízí originální, designově hezký a hlavně praktický bazénový lem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky