čtvrtek 27. června 2019

Protiproud do bazénu

Protiproud do bazénu je prostě skvělá věc. Můžete si vybrat některé slabší verze protiproudů, které se hodí i do menších bazénů a kromě rekreačního plavání jsou vhodné i pro masáže. Kterýkoliv bazénový protiproud v silnější verzi pak ocení zdatní plavci, kteří si rádi intenzivně zaplavou.


Vestavěný protiproud do bazénu je potřeba zabudovat přímo do stěny bazénu při samotné výstavbě. V široké škále výkonů bazénových protiproudů je možné vybrat správný výkon pro danou velikost bazénu. Dobře dimenzovaný bazénový protiproud vestavěný na správném místě poslouží pro masáže i plavání v bazénu.

Základem protiproudu je velmi výkonné čerpadlo, jehož součástí jsou také uzavírací ventily, ale i čelní maska a tlačítka samotného spínače. Pomocí protiproudu přeměňte Váš bazén ve vířivku nebo si nastavte odpor protiproudu pro kondiční plavání. Vyberte si z naší nabídky kvalitních výrobků.


Se skvělými protiproudy je relax i zábava v bazénu ještě jednodušší. Vestavěné protiproudy k bazénu jsou určené k umístění do šachty (strojovny), která přímo přiléhá k stěně bazénu. Do nadzemního bazénu je lepší pořídit si závěsný protiprou který není problém namontovat dodatečně. Většina těchto protiproudů je vybavena zabudovaným osvětlením, které umožňuje i noční koupání.


Jestliže se třeba po posezení u grilu dostanete chuť osvěžit, nic vám v tom nebrání. Odporem, který vytváří, zefektivní Vaše plavání a napomůže tak posilování Vašich svalů (především svalů na pažích).

Proti plavci v bazénu proudí vodní. I v malém plastovém bazénu si můžete pohodlně zaplavat. Umožní vám to náš protiproud. Je složený z výkonného čerpadla a uzavíracích ventilů. Bazénový protiproud je možné koupit buď jako kompletní sadu včetně čerpadla, anebo nejdříve předmontážní sadu, která se zabuduje do stěny bazénu, a později samotné čerpadlo.


Oblíbeným doplňkem do bazénu je protiproud , je určený pro malé a men. Elektrické přopojení protiproudu k bazénu lze volit buď 230V nebo 400V. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vytvoří v bazénu proud a Vy můžete plavat, aniž byste doplavali na konec bazénu.


Proud vody si můžete regulovat. Vlastní bazén už dávno není výsadou těch nejbohatších. A pokud chcete bazén opravdu využít, je pro Vás protiproud ideálním řešením. Dodáváme i protiproudy závěsné, ty nejsou pevnou součástí bazénu , nejsou pevně zabudované do jeho stěny a lze je jednoduše přenášet, příp. Při stejných výkonech jsou však závěsné protiproudy o něco dražší, než klasické protiproudy vestavné.


Jeho sílu lze regulovat a. Bazénové příslušenství, chemie a komponenty od odborníků. Spuštění a vypnutí tohoto doplňku se provádí velmi jednoduše pomocí pneumaticky ovládaného tlačítka přístupného z bazénu. Může zcela nahradit jiná čerpadla z naší nabídky.

Má léčebné účinky na citlivou pleť a všechny kožní problémy. Hořčík působí na kůži jako magnet, a tím pomáhá detoxikovat jak pokožku, tak tělo od nečistot, zmenšuje póry a udržuje pokožku jemnou, hladkou a zdravou. Princip protiproudu je jednoduchý: voda je poháněna přes čerpadlo do trysek, které ji následně chrlí proti plavci. Záleží na síle výkonu, zda vám protiproud zcela znemožní pohyb kupředu a donutí vás plavat stále na jednom místě, nebo bude jen zpestřením vodních radovánek, do nichž se mohou zapojit i děti. Doplníte-li celoroční bazén swim spa o unikátní Combi Spa, získáte dokonalé domácí wellness centrum.


Pro veřejnost pouštíme protiproud pravidelně každou sobotu od 20:do 21:hodin. A kdo má děti, ten ví, kolik si s protiproudem užijí legrace. Dodáváme vestavěné protiproudy, bazénová čerpadla, bazénovou chemii, filtrační nádoby, zařízení pro ohřev vody, osvětlení do bazénu a další příslušenství. Jaký máte prosím protiproud do bazénu ? Máme v plánu bazén Azuro Vario Vs tím, že ho celý zakopeme a bude zároveň s terénem.


Kdysi koupeno ale máme malinký bazén. Nabízíme velký protiproud do bazénu - velkého. Má osvětlení , zároven slouží jako schudky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky