středa 26. června 2019

Thajské masáže tábor

Thajské masáže jsou velmi účinným prostředkem, jak se zbavit problémů zad a šíje. Masáže provádí pečlivě vybrané thajské masérky s dlouholetou praxí v oboru. Své umění se naučily v nejproslulejším budhistickém chrámu Wat Pho v Thajsku. Provozovna - salon: Chýnovská 533.


Ban Thai České Budějovice Pražská tř. Vyberte si svůj masážní salon v Táboře na specializovaném serveru o masážích Masáže.

Masáže vyžadují obsáhlou znalost těla, zejména kostí, šlach, vazů a svalů. Je využívána při úlevách od bolesti a při zmírnění chronických příznaků a bolestí svalů a kostí, které mají častou příčinu ve špatném držení těla nebo celodenní stání či sezení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Provádíme klasické, lymfatické, reflexní,medové a thajské masáže.


Rašelinové a parafínové zábaly, masáže. Poukaz na thajskou masáž, to nejlepší pro toho, na kom Vám opravdu záleží. Potěší při každé příležitosti.


Zatímco klasická thajská.

Informace o masážích v Praze, v Brně, o salónech poskytující klasickou, rehabilitační, sportovní, reflexní, čínskou tlakovou masáž, lymfodrenáž, baňkování. Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Nabízíme originální thajské masáže. Naše masérky jsou rodilé Thajky s akreditacemi na tyto masáže. Své zaměstnance pečlivě vybíráme tak, abychom zaručili vysokou kvalitu.


Máme české vedení, které vám zaručuje originální thajské masáže ve vysoké kvalitě. Pokud chcete dát někomu dárek k narozeninám, svátku, svatbě nebo jen pro radost, objednejte si masážní kupon v určité hodnotě a udělejte svým blízkým. Tradiční thajské masáže jsou perfektním dárkem pro muže. Protáhnou jim tělo, uvolní svaly a klouby, zklidní jejich roztěkanou mysl a zmírní stres.


Těhotenská masáž je určena právě pro Vás, ženy v očekávání. Po těhotenské masáži se budete cítit výborně fyzicky i psychicky. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Masáže jsou velmi vhodné, i když Vás zrovna nic nebolí. Pro mnoho lidí je pocit ztuhlých kloubů, bolest ve svalech, nebo svalová ztuhlost běžným jevem, na který si zvykli, a již si to ani neuvědomují.


Teprve po masáži dokáží vychutnat pocit uvolnění, pozitivního vyladění a příliv nové energie.

Potom se dokáží opět radovat ze života, volně dýchat, stát a pohybovat se - bez omezení a bolesti. Rehabilitační, sportovní i thajské klasické masáže , reflexní masáže a baňkování. Masáž s vyhledáním … Přidat firmu do hromadné poptávky. Lucie Loudínová - make-up, kosmetika, masáže. Dopřejte si kapku luxusu.


Příjemné relaxační prostředí kde pod rukama thajských certifikovaných terapeutek zapomenete na všední starosti. Thajskou masáž si v Českých Budějovicích, Prachaticích a Českém Krumlově dopřejete rodilými thajskými masérkami, které mají v tomto oboru dlouholeté zkušenosti a za sebou několik akreditací. Ten, kdo si pravidelně dopřává thajské masáže ví, že ho jen tak nějaký bacil neskolí.


Tak jen pro připomenutí. Masáže Tábor Pavel Janda:Byl jsem maximálně spokojen, nenašel jsem jediné mínus. Vernika: Jsem moc ráda, že jsem se sem dostala, masérky byly moc milé, stejně jako všichni ostatní zaměstnanci.


Salón MON CHÉRI v Táboře je otevřen od Pondělí do Pátku 8. Erotické masáže v základním významu a tantrické masáže jsou něco zcela odlišného. Jsem profesionálka s vícero kurzy tantry. Stále zjišťuji, že je stále pro mnoho mužů - nepoznaným tajemstvím.


Vím, jaké jsou možnosti přivádění sexuální energie do těla klienta a jak tuto energii propojit a rozvést do jednoho celku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky