pátek 21. června 2019

Dýňové semínko

Dýňové ( tykvové ) semínko. Tykev obecná (Cucurbita pepo) je jednoletá rostlina s plody dosahujícími váhy až 60kg. Její původ je připisovám Indii. Dokáže také tělo zbavit střevních parazitů , a proto se v některých zemích používalo a používá jako antiparazitární prostředek.


Sezam indický je široce zdomácněn v tropických oblastech po celém světě a je pěstován pro svá jedlá semena, která rostou v tobolkách.

Nazelenalá dýňová semínka už seženete v každém obchodě, kde mají koutek se zdravou výživou. Proč bychom je měli zobat? Právě dýňová semínka se však využívají v lidovém léčitelství. Jsou výborné i opražené. Refi je dodavatel kvalitních surovin pro gastronomii, pekařskou, cukrářkou výrobu a výrobu lahůdek.


Refi dodává dlouhodobě a aktuálně potřebné suroviny. Možná najednou zmizí časté rýmy, zvýší se vaše plodnost a budete se celkově cítit daleko lépe. Složení: dýnové semínko, jedlá sůl, chilli.

Sezam, dýňové, konopné, slunečnicové, lněné a chia semínko. Semínka si zaslouží mnohem víc, než sloužit jen jako posypka na pečivu nebo příležitostné mlsání. Skladování: skladujte v suchém a chladném prostředí. Země původu: Čína, Polsko.


Produkt je balen v balíčku doypack se zipem, který zabezpečuje dlouhodobou čerstvost. Může být opakovaně otevírán a zavírán. Obal je odolný, pevný a neprodyšný, což má výhodu zejména při přepravě. Společnost Natural se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. Semena jsou dobrým zdrojem bílkovin a minerálních látek.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Oloupané dýňové semínko je velmi oblíbené pro svou jemnou ořechovou chuť. Semínka z tykve obecné (Cucurbita pepo) jsou nejlepším zdrojem přírodního zinku potřebného pro stavbu kostí a vůbec všech tkání v těle.


Po sklizni je semínko vypráno vodou, šetrně sušeno moderní sušárnou. Doporučují se 1–polévkové. Naše standardní dýňové semínko , navíc však pražené a solené.


Semínka jsou jako obvykle čištěna vodou ihned po sklizni, šetrně sušena moderní.

Lze je použít při výrobě müsli tyčinek, do kaší, jogurtů atd. Ráda bych Vám nabídla kvalitní dýňové semínko , které se pěstuje v Dyjákovičkách na okrese Znojmo. Toto dýňové semínko sama. Detailní popis produktu. Super easy buns are a great choice also for paleo or LCHF diet.


Tyto super snadné bulky jsou také skvělou volbou pro milovníky nízkosacharidového nebo paleo. Zinek je zvláště potřebný pro obranyschopnost organismu a zajišťuje dobrý stav vlasů, nehtů a kůže. Taktéž jsou významným zdrojem vitamínů a minerálních látek, které jsou důležité pro správné fungování organismu.


Allnature dýňové semínko loupané obsahuje omega nenasycené mastné kyseliny, které jsou zdrojem vitamínů a minerálů. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma dýňové semínko. Ušetříte tak čas i peníze. Přece musíme najít dodavatele z. Obsahují například Vitamíny A a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky