úterý 11. února 2020

Jetel červený

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Nesprávně nazýván jako jetel červený (špatný překlad z některých jazyků). Latinské jméno označuje trojlístek jeho listů.


A, B B C a E, antioxidantů, lecitinu, cholinu, kyseliny salicylové, vápníku, hořčíku, sodíku, železa, fosforu, chromu a fytoestrogenů (izoflavony).

Isoflavony obsažené v červeném jeteli je možné užívat ve formě kapslí nebo čaje. Jedna tobolka kapsle z červeného jetele obsahuje mg čistých isoflavonů. Extrakt z jetele je obohacen o zinek, selen, vitamin Ba vitamin B tedy látky prospěšně působící při menopauze.


Dobrý den, paní Martino, červený jetel obsahuje přírodní fytoestrogeny, které ženám v případě nástupu menopauzy postupně ubývají. Po určité době užívání se estrogeny v těle zvyšují a tím ustupují projevy menopauzy jako je špatný spánek, podrážděnost, návaly, apod. U zralých žen dochází v období přechodu k úbytku ženských pohlavních hormonů (estrogenů). Období menopauzy mohou doprovázet různé příznaky, jako například návaly horka, podrážděnost, nekli či nespavost.


K dostání je poměrně velké množství přípravků s obsahem výtažků z jetele, ale pokud si chcete vlastnoručně připravit třeba čaj, budete potřebovat lžíce sušených květů jetele na půl litru vařící vody.

Necháte zhruba minut odstát, přecedíte a můžete popíjet. Menopauza neboli klimakterium nepatří v životě ženy většinou mezi příjemná období. Hodnocení produktu:.


Obsahují obzvláště cenné látky zvané izoflavony, které představují smysluplné doplnění výživy nejen pro ženy ve středním věku. Tuto bylinku zná skoro každý, ale málokdo ví, jaké má blahodarné účinky na naší hormonální rovnováhu. Jetel známe úplně všichni velmi dobře. Trifolium pratense) nebo také jinak jetel luční je bylinka, kterou používali už i naši předci.


Podle posledních studií bylo dokázáno, že červený jetel obsahuje fytoestrogeny, což jsou přírodní látky, které svojí strukturou připomínají ženské pohlavní hormony estrogeny. A toto je hlavní důvo proč bývá červený jetel doporučován pro ženy, které mají potíže v období menopauzy. Menoxin je komplexní doplněk stravy.


Přírodní aktivní látky podporují komfort při menopauze. Možná vás překvapí , že červený jetel má pozitivní účinky na naše zdraví, které přináší užívání extraktu z této bylinky. Jetely jsou byliny s povětšině trojčetnými listy a květy v. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


LIDOVÉ NÁZVY: Červená jatelina, trojlistá tráva, medulky, ďatelina, dětelina, jetel. Pokud budete čajík z jetele pít delší dobu na pravidelné bázi, znatelně se Vám uleví a tělo bude více vyrovnané.

Výraz „žijící z jetele“ se týká bezstarostného života, pohody a prosperity. Známé třílisté listy byliny byly spojeny středověkými křesťany s Trojicí. Optimální je pH při poklesu pH pod vápníme k předplodině. Z mikroprvků reagují semenné porosty dobře na dodání boru a molybdenu.


Dlouho se sušené květy používaly pouze k úpravě chuti a vůně bylinných čajových směsí. Dnes je užíván jako potravinový doplněk pro vysoký obsah přírodních látek zvaných fytoestrogeny, které jsou příbuzné svojí strukturou ženským pohlavním hormonům, označované také jako izoflavony. Dále je prospěšný pro kardiovaskulární systém, příznivě ovlivňuje srdeční činnost a pomáhá udržovat normální krevní tlak. Přispívá k normálnímu stavu kostí. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu.


Jeho latinský název je trifolium pratense. Léčí kašel, kožní nemoci, průjmy, čistí krev, zlepšuje. Tyto pozitivní vlastnosti jsou nadále podporovány ještě souhrnem přírodních vitaminů E. Maximální denní dávka ml obsahuje g výtažku květu.


Balení: papírový sáček g netto Potřebné informace jsou uvedeny v kvalitním internetovém (klikni na obrázek) nebo knižním herbáři!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky