úterý 4. února 2020

Dřevěné konstrukce pergoly

Dřevěné konstrukce, pergoly. A moderní technologie výroby, která zajišťuje odolnost a dlouhou životnost, výsledkem je maximální komfort a dostupná cena. Pergoly mají i zcela funkční význam, např. Do kategorie pergol začleňujeme i moderní altány z různých materiálů (dřevěné, plachtové) nebo úžasné zimní zahrady , které Vám rádi zhotovíme i na zakázku. Někdy je také možné, sluší-li to stavbě, nebo když není jiná možnost, kopírovat terénní nerovnosti nebo je do stavby využít a začlenit.


Samotná konstrukce zahradní pergoly a její stavba je velmi jednoduchá, ale pokud se na její stavbu nebudete sami cítít, naše montážní party Vám se stavbou pergol rádi pomohou.

Ukotvení pergoly, která není samostojná se provádí pomocí zapichovacích trnů a nebo zabetonováním kotvících prvků profilu H. Vyrábíme dřevěné fasády, dřevěné terasy, hoblované a hrubé dřevostavby. Díky tomu, že i na výrobu pergol využíváme nejmodernějších CNC obráběcích center, tak tyto konstrukce dosahují kvalit, o kterých by se nám při ručním opracování jednotlivých prvků mohlo v minulosti nechat zdát. V dalších dílech najdete info k vyměření a založení pergoly , osazení pergoly , montáž pergoly.


Pergola byla původně definována jako loubí lehké konstrukce , břevnoví na lehkých podporách, laťoví na sloupcích, porostlé popínavými rostlinami, které tvoří perforované zastropení. Ale stejně tak jsme schopni realizovat i jiné rozměry - na míru vašim požadavkům, potřebám a prostorovým možnostem v místě umístění pergoly. Pro naše dřevěné altány, pergoly a zahradní krytá posezení nabízíme také s příplatkem střešní krytinu šindel, dostupnou ve třech barvách, které naleznete v popisu jednotlivých produktů.


Naše výrobky vozíme po celé EU, převážně tak do Německa, Francie, Rakouska a Polska. Věříme, že si z našeho výběru zvolíte přesně dle svých potřeb.

Lepené dřevo má větší stabilitu, pevnost, je odolnější vůči vlhkosti, méně deformovatelné a také méně náchylné na lámání. Konstrukce pergoly Pergola je vyrobená z lepeného lamelového dřeva. Oproti pergolám ze dřeva či z oceli nevyžaduje hliníková konstrukce pergoly téměř žádnou údržbu. Povrch hliníkové pergoly může zůstat v přírodní barvě, může být ošetřen eloxováním nebo nabarven do vámi vybraného odstínu barvy. Profily konstrukce volíme dle návrhu architekta nebo připravíme možné varianty návrhu sami.


Na výběr jsou profily jak pohledově. Postaráme se o kompletní dodávku a montáž dřevěné pergoly i zastřešeného garážového stání, a to včetně všech souvisejících stavebních prací a povrchové úpravy dřeva. Tyto konstrukční prvky mají minimální vlhkost a jsou opatřeny ochrannou vrstvou proti vnějším vlivům. To by mělo být při stavbě a následném nátěru řádně vysušené na max. Vlhčí dřeva se špatně opracovávají, v průběhu velice krátké doby začnou pracovat a praskat.


Povrchově upravovat vlhké dřevo je nejen nepohodlné, neboť dřevo stále „vystrkuje. Autor: Archiv ireceptar. Oblouky z kovových profilů s plochým, kulatým nebo hranatým průřezem jsou moderní a nevtíravé.


Pokovená či plastem potažená konstrukce vydrží déle než dřevo, obvykle vyžaduje jen malou údržbu. Přístřešek před vchodem - Hejnice. Liberec připravuje a vyrábí dřevěné konstrukce ve městě Liberec i širokém okolí. Pro dřevěné konstrukce dodáváme. Tento pin objevil(a) Alena.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.

Dřevostavby jsou další z mnoha dřevěných konstrukcí, které naše firma nabízí. Provedeme ji rychle a profesionálně. Zahradní pergoly Standard a Standard ke zdi – V základním provedení je rovná, bez sklonu. Za provedení šikmé varianty se nic nepřiplácí. Je samostatně stojící, v případě zájmu o větší rozměry je třeba zvolit pergolu Klasik nebo Gran protože mají ve standardu rozpěry, které zajišťují potřebnou tuhost konstrukce.


Mezistupněm je objednávka stavebnice pergoly , která je nejčastěji vyrobena na CNC obráběcím centru a má připravené veškeré tesařské spoje a často je přibalen i potřebný spojovací materiál s návodem na kompletaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky