středa 15. února 2017

Zahradnictví šlapanice

Naše zahradnictví je rodinným podnikem již let. Zahradnictví Šlapanice a okolí. Sídlíme v obci Šlapanice (okres Kladno), kde v fóliácích, přilehlých venkovních prostorech a. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.


Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Poptejte se po jejich službách na našich stránkách a splňte si sen již letos. Krátkodobá půjčka se sjednává na dobu kratší jednoho roku. Zpravidla je jen na menší částku peněz. Může sloužit na různé výdaje.


Pěstování a prodej zeleniny, sazenic květin a bylin. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Krouhárna zelí - zahradnictví - Ondřej Plechatý Naše firma se zabývá výrobou zelných salátů ve vlastní krouhárně „Čertův mlýn“ a pěstováním zeleniny.


Veškerý námi nabízený sortiment je vypěstovaný v klimatických podmínkách ČR, naše sezónní zelenina je pěstována s minimální chemickou ochranou.

Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin. Rodinná farma Šlapanice. Zde si můžete zarybařit na velmi rychle nejnovější pracovní místa ve vaší oblasti. Provozujeme zahradnictví.


Prodáváme řezané květiny, trvalky, brambory, česnek a cibuli. Zajišťujeme dušičkové i vánoční vazby. Sadba balkónových květin a zeleniny. Tyto stránky využívají cookies. V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete.


Vážení zákazníci, v současné době přijímáme objednávky na ovocné stromy a keře, které máme skladem v zahradnictví. Detailní informace o firmě. V obci Šlapanice (okres Kladno) pěstují v fóliácích, přilehlých venkovních prostorech a. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Připravujeme obsah vaší stránky.


Vyčkejte, prosím, dokud se stránka nenačte. Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy.

PĚSTOVÁNÍ ČESKÝCH ODRUD ČESNEKU A CIBULE. Specializujeme se na pěstování a prodej ovocných stromků a růží. Pěstujeme a prodáváme klasické i netradiční odrůdy ovoce. Nabízíme veškerou sadbu balkónových květin a zeleniny. Akce se koná pod záštitou: prezidenta republiky, předsedy vlády, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva zemědělství a Ministerstva školství.


Pomocní pracovníci v zahradnictví. Hledáte práci v lokalitě Šlapanice nebo blízkém okolí? Prohlédněte si nabídku práce od společnosti SATESO, s. Jedním z odvětví naší činosti je drobná zahradnická výroba v areálu zahradnictví v Židlochovicích. Tehdy to ovšem nebyla Dlouhá ulice, ta končila v místech dnešního mostu přes Říčku u Cukrovaru.


Těmto končinám se lidově říkalo U sedmi komínů, protože tam bylo jen sedm chalup, a uzavíralo je obecní mrchoviště, později známé Dvořákovo zahradnictví. Cenu jihomoravského kraje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky