pondělí 20. února 2017

Terasove desky

Potažené desky proto až do zpracování uskladni bez fólie na nějakém chráněném místě. Deska se nejprve namočí. Poté nakreslete průběh dělícího řezu na všech stranách desky. Get without the ads.


Skip trial month free. Plastové terasové desky nenatirame. Unsubscribe from nenatirame? Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


Vyznačují se dlouhou životností a mají přirozený vhled. Nahrazují tak obdobné výrobky z exotických dřevin. Odvodňovací rýhování na obou stranách, lišící se hustotou, Vám dává možnost výběru vzhledu pochozí plochy. Najdete zde terasové desky z recyklátu či WPC materiálu (dřevoplast) , které můžete použít na realizaci nejrůznějších pochůzných ploch jako jsou terasy, restaurační zahrádky, zahradní chodníky, plochy kolem bazénů apod. Pokládku terasových rýhovaných desek podle montážního návodu zvládnete i sami.


Naše desky mají elegantní vzhled. Oproti dřevu nepodléhají dřevoplastové desky sesychání, kroucení ani hnilobě a jsou odolné vůči napadení hmyzem. Mají přírodní vzhled a vyznačují se dlouhou životností. Plně tak nahrazují obdobné výrobky z exotických dřevin. Obě strany desek jsou opatřeny odvodňovacím rýhováním, které se liší svojí hustotou a tvarem, což poskytuje možnost volby vzhledu pochůzné plochy.


Proto je velmi doporučujeme nejen na terasy , chodníčky, balkony, venkovní fasádní obklady , ale i kolem bazénů a veškeré venkovní plochy. Díky odvodňovacímu rýhování na obou stranách se na deskách nedrží voda. Každá strana má jinou hustotu a vzor rýhování, takže lze utvořit různé vzhledy pochůzných ploch.


Použitý materiál zajišťuje dlouhou životnost a přírodní vzhled. Lze jimi nahradit výrobky z exotického dřeva. Oboustranné desky - hrubší nebo jemnější drážkování, systém s přiznanými spárami. Tato terasová deska je dlouhá m. Všechny položky Katalog. Orientujte se ve vlastnostech dřevin.


Dřevoplastové desky dodáváme jak v duté (komorové) tak i plné profily. Novou terasu si pořizujete na několik dalších let. Chcete, aby skvěle vypadala a zároveň dobře sloužila.


Výrobky z technických plastů - plastové tyče, desky , trubky, přířezy, včetně polyetylenu, polypropylenu, plexi, polykarbonátu. WPC je modifikované dřevo - dřeva a HDPE, které má vzhled dřeva, ale vlastnosti plastu. Vybírejte ze tři řad WPC terasových prken. Kvalitné drevoplastové WPC dosky za bezkonkurenčnú cenu. Bezplatné zameranie a vzorka WPC dosky zdarma.


Dovoz a montáž do dní. Profil dosky: 1x mm. Terasové WPC desky EXCLUSIVE.


Po mnohoročných skúsenostiach s terasami sme sa rozhodli, že našim zákazníkom budeme ponúkať podľa nášho názoru to najlepšie na trhu a preto terasové. Interiéry HOPA - shrnovací dveře, plastové obklady, parapety, terasové desky Pozice lídra na trhu s plastovými výrobky pro domácnost, klade na naši společnost odpovědnost za vysokou míru spokojenosti našich klientů. Pro spodní nosnou konstrukci se používají betonové desky jako podpěry. Ideálně jde pokládka pomocí zvedáku desek.


Mezera mezi betonovými deskami se řídí podle formátu WPC spodní nosné konstrukce. Dodáváme dřevěné terasy z kvalitních osvědčených dřevin. Jehličnany ze severských zemí - modřín a borovice patří k nejodolnějším druhům dřeva.


Podkladové desky koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky