pátek 24. února 2017

Vrata posuvná

Díky tomu, že posuvná brána při pohybu jen kopíruje plot , nepotřebuje takřka žádný prostor navíc. Dle zatížení je možné vybírat z šesti velikostí. Naše produkty jsou přizpůsobeny požadavkům zákazníků. Posuvná brána od firmy Godula a syn byla dodána ve smluveném termínu a za skvělou cenu. Všem mohu jen doporučit.


Sekční vrata od pana Goduly nám bezproblémově slouží již několik let.

Velmi kvalitní práce a te. Jsme česká rodinná firma bez cizího kapitálu. TRIDO vyrábí posuvná vrata přímo na míru z komponentů shodných s průmyslovými vraty, určenými pro vysoké provozní zatížení.


Konstrukce a povrchová úprava zajišťují vysokou provozní spolehlivost a dlouhou životnost. Námi vyráběná vrata a brány uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a to jak z hlediska kvality provedení, tak i svým designem a použitými materiály. Podrobnosti o stavební připravenosti a kování najdete v technické specifikaci.


Posuvná vrata standardně osazujeme kováním STP, můžete si ale zdarma zvolit i zúžené LHP. Také nám můžete zavolat nebo napsat, naši odborníci vám rádi poradí.

Vjezdové brány nabízejí různé možnosti instalace a pohonů pro vjezdové brány. Vítejte u společnosti Hörmann – předního evropského výrobce vrat, dveří, zárubní a pohonů. Pokud hledáte praktická garážová vrata , která splňují funkci vrat i dveří, vyberte si posuvná garážová vrata.


Mají minimální nároky na stavební připravenost, můžete je otevřít jenom do průchozí šířky osob, anebo dle potřeby průjezdu auta. Schau Dir Angebote von Vrata auf eBay an. Posuvná garážová vrata vyrábíme přesně na míru s ohledem na bezpečnost provozu a spolehlivost. Jedná se vlastně o typ sekčních garážových vrat s tím rozdílem, že panely jsou. Protipožární posuvná vrata Posuvná protipožární vrata vynikají vysokou požární odolností, brání šíření požárů, tepla a plamene.


Oproti otevíravým uzávěrům mají výhodu v tom, že pro otevření nevyžadují žádný prostor před průchozím otvorem a zároveň umožňují využití celého vratového otvoru k průchodu. Vrata KRUŽÍK PLUS (tažné pružiny) s panely - lamela hladká,drážka a hladký (flat), všechny barvy RAL (kromě matalických barev) a všechny motivy DURA PRINT STANDAR nadpraží min. Garážová vrata , plotové brány a další produkty a služby, které našim zákazníkům poskytujeme jsou vždy v prvotřídní kvalitě.


Vysoká kvalita našich produktů však je pouze jeden z více aspektů, na které se při dodávkách zaměřujeme. Rychloběžná vrata Hörmann se vyznačují vysokou kvalitou materiálu a spolehlivou trvalou funkčností. Garážová vrata, plotové brány a další produkty a služby, které našim zákazníkům poskytujeme jsou vždy v prvotřídní kvalitě. Jejich rozdělení do těchto skupin je podle způsobu jejich otevírání.


Průmyslová rychloběžná posuvná vrata zabudovaná v odsuvných vratech (stěně). Pro běžný provoz slouží automatická rychloběžná vrata , v případě potřeby transportu velkých.

Hlavní výhodou posuvných vrat je. Dělí se na brány samonosné (nesené) a na brány posuvné po kolejnici. Brány samonosné (nesené) Nesené (samonosné) brány vyrábíme až do čisté šířky průjezdu m. Dále také vyrábíme samonosné brány v provedení do rádiusu (oblouku). Vrata a brány pro jižní Moravu (Brno, Břeclav, Znojmo, Uherské Hradiště) Proč si vybrat nás? Jsme výrobce se 17letou tradicí , také servisujeme brány ostatních značek.


Skládají se jak, jako sekční vrata z kvalitního ocelového pláště s polyuretanovou kvalitní izolací. Samonosná posuvná brána PI 2je určená k uzavření vjezdů o šířce průjezdu metrů, v případě spojení. EZS - elektronické zabezpečovací systémy.


EPS - elektrická požární signalizace. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. On-line katalog nabízející pojezdová kola, kladky a rolny a vybavení pro posuvné brány. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Pohon vrat na posuvná a křídlová vrata a brány. Pohony na jednokřídlá i dvoukřídlá vrata. Akční sety na pohony vrat za přijatelné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky