středa 15. února 2017

Druhy perel

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Velikost perel: - mm, vyjímečně až mm. Barva perel: Sametový třpyt v odstínech bílé, stříbrné, zlaté a modravé. Nejžádanější jsou v barvách žluté až žlutozlaté. Jsou většinou kulaté až oválné, pěstují se v ústřici Pinctada martensii, která se.


Japonsku v druhé polovině 19. Jsou to přírodní perly, umělé perly a kultivované perly. Většina v současnosti prodávaných perel pochází z chovů, převážně čínských, ale také japonských, indických, australských atd.

Ve studiu Well-balanced prodáváme čínské říční a mořské perly. Obchod s kvalitními perlovými šperky. Náhrdelníky, náušnice i šperkové sady ze sladkovodních a mořských perel.


Zbarvení je nejen bílé, ale také žluté nebo s nádechem modré, zelené či růžové barvy. Akoya, Tahitské, Cortézovy perly. U perel, více než u jakýchkoliv jiných drahých kamenů, hraje velkou úlohu osobní vkus. S postupující globalizací a celosvětově se zvyšující poptávkou po perlách je snaha dát klasifikaci perel jednotný řá alespoň takový, jaký obecně platí u barevných drahých kamenů. Tyto snahy se však zatím úspěšně míjejí účinkem.


Specialista na perly – perlové šperky z pravých říčních i mořských perel. Perlové náušnice, perlové náhrdelníky. Prodej perel , ruční výroba šperků. Mívají velikost až mm a jejich barva může mít rozličné zbarvení: krémové, růžové, stříbřité nebo zelené. Jsou druhy perel – sladkovodní a mořské.


Mořské perly jsou vzácnější, protože se v perlotvorce vytváří obvykle perla. Existují tři základní druhy perel. Perly sladkovodní se vytváří v perlorodce a vrstava perleti je silnější.

Poslední fotografie Šperky. Nejrůznější báje, pověsti i pověry provázejí perly. Například v Indii jsou pojistkou šťastného manželství, v jiných krajích ochrání dům před. Je tudíž pravděpodobné, že z tohoto počtu vyprodukovaných perel vybereme více perel vysoké kvality a ceny mohou být nižší, než u perel mořských.


Přečtěte si jaké druhy perel existují v našem článku perla - nejtypičtější symbol ženy. Perla je ideální pro lidi narozené ve znamení rak, kozoroh, váhy a ryby. Podle původu rozdělujeme perly na tři druhy.


Prvním jsou přírodní perly, které vznikají přirozeným vniknutím cizorodého tělesa do lastury. Zdrojem takzvaných říčních perel jsou sladkovodní druhy mlžů, a to zástupci čeledi velevrubovitých (například perlorodka říční nebo škeblice asijská). Na rozdíl od mořských perlotvorek jsou za svůj život schopni vytvořit více perel – až ke dvěma desítkám (zatímco perlotvorka nejvýš dvě). Proto jsou šperky z říčních perel levnější než ozdoby s mořskými perlami.


Jelikož každá společnost, která vyvine nový technologický postup si své know how hlídá, byly na vzorku takových perel provedené gemologické, spektroskopické a chemické analýzy, aby se přišlo na to, jakou metodu pro toto zbarvení používá nejmenovaná společnost, zda opravdu nejsou perly dobarvovány a jak je možné tyto perly identifikovat. Velkou milovnicí perel byla anglická královna Alžběta, která je nosila nejen jako šperky, ale i jako ozdobu velmi drahých šatů. Od této doby je tradicí pošívat zejména svatební šaty perlami. Ke svatebním šatům také ladí perly v bílé barvě a perlové náušničky jsou ozdobou každé nevěsty. Rokajl, broušené, mačkané, dřevěné, vinuté perle , voskové perle , kovové, minerály, millefiory …. Tradiční kombinace perel s chladným leskem hematitu.


Elegantní set skvěle doplní Váš outfit. Některé perly jsou zdobené cloisonné technikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky