pátek 24. února 2017

Hadice spirálová

E-shop prodej hadic průmyslových a odsávacích, příslušenství k hadicím, pryžové desky a podlahové gumy. Tyto hadice jsou určené pro profesionální aplikace především v řemeslnictví. Hadice se připevňuje na stěnu. Sada spirálové hadice představuje praktické řešení zalévání rostlin na balkónech, terasách a malých zahradách.


Spirálová (smršťovací) hadice – je zakroucená do tvaru spirály, po použití se automaticky svine, díky čemuž je mimořádně skladná.

Je ideální pro malé zahrady, balkóny, terasy a podobně. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin.


Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové, ze skelné tkaniny. Chemicky odolné hadice, teplotně odolné, otěru vzdorné. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Die liebsten Fashion-Marken kaufen.

Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Ohodnoťte nás, Váš názor se počítá!


Podělte se s námi a ostatními uživateli, jak jste spokojeni s termínem dodání, komunikací, se zbožím samotným a. Spirálová hadice s koncovkami určená pro barů, v různých délkách. Close Abyste mohli využívat všechny funkce stránek, musíte mít zapnutý javascript. Vypouštění statického náboje uzemněním spirály. Vyztužené ocelovým drátem. Záhradné hadice ) Hodnotenie produktu:.


Spirálové hadice s vysokou odolností proti zlomení, vhodné do provozních podmínek v průmyslu. Délka hadice je ideální pro zalévání rostlin na malých plochách. Přiložený impulsní postřikovač se dobře drží. Množství vody lze plynule regulovat a pulzní ovladač je možné v případě potřeby nastavit.


Flexibilní hadice pro dopravu abrazivních materiálů, jako jsou piliny, hobliny, keramický prach, písek, štěrk, skleněné částice, granule, vodné roztoky, suspenze, kaly při teplotě až do 104°C.

Tlakové a spirálové hadice - pro správné používání pneumatického nářadí nesmíme zapomenout zajistit přívod vzduchu z kompresoru. Zvolená tlaková hadice na stlačený vzduch musí odpovídat požadavkům na vnitřní i vnější průměr, tlak i rozsah a snadnost manipulace s připojeným nástrojem. Všechny tyto parametry určují, zda je pro daný účel vhodnější běžná tlaková, nebo spirálová hadice. Vzduchová spirálová hadice je svými univerzálními rozměry předurčena k použití u většiny standardních kompresorů. Skladem na prodejně - ihne.


Nabízíme vám zahradní techniku za výhodné ceny. Více na zavlahari-eshop. Zahradní hadice ) Hodnocení produktu:. UVEDENÁ CENA JE VŽDY ZA METR. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Dodáváme tvářecí a obráběcí stroje, kompresory, pneumatické nářadí, ohýbačky profilů, zakružovačky profilů, vrtačky, brusky dvoukotoučové a. Dále nabízíme příslušenství a kompresorům a pneumatickému nářadí švédské značky CEJN - rychlospojky, navijáky, hadice, ofukovací pistole a další. U náhradních dílů GRANIT se nejedná o originální díly. Odsazená připojovací trubka nebo ohnuté potrubí dělají potíže při kladení potrubí ventilačního systému. S vysoce pružnou PVC hadicí s drátovou.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky