pátek 17. února 2017

Ocelový obrubník

Plechový obrubník je pružný, lze ho ohýbat do libovolného úhlu. Ocelový záhonový obrubník Steel Border. Je odolný proti povětrnostním vlivům a vysokým teplotám. Není potřeba žádných kotevních prvků.


Stačí připravená úzká rýha, údery gumovou paličkou přes dřevěný špalík dojde k vodorovnému vyrovnání horní hrany obrubníku. Zahradní obrubník Eko-Bord je ideálním řešením při oddělování dvou ploch v zahradě. Nézze át az ajànlatunkat és foglaljon online. Neviditelný plastový obrubník výška mm délka m. Kdykoli je možné osazený obrubník výškově upravit. Za velkou výhodu také považujeme materiál ocel.


Výrobek po osazení neruší, splývá s okolím a je velmi mechanicky odolný, po skončení životnosti je plně recyklovatelný. Speciální varianta obrubníků EverEdge vyrobená v tloušťce ocelového pásu mm pro použití na místech s větší zátěží. EverEdge Heavy duty Záhonové ocelové obrubníky Heavy Duty jsou extra odolné obrubníky, které oceníte v místech, kde se očekává vyšší zátěž. Kovoý obrubník vyznačujúci sa možnosťou ohýbania do rôznych foriem, nekonečnou možnosťou predlžovania cez skrutkové spojenia, jednoduchou montážou. Nejlevnější obrubník se nemusí vyplatit v horizontu několika let.


Pokud zvolíme méně trvanlivý materiál, ušetříme při vstupní investici na jeho pořízení. Obrubníky se k povrchu kotví pomocí hřebů. Bohužel, za pár let už nebude vypadat pěkně a my budeme muset investovat znovu. A to nejen peníze do nového obrubníku, ale také práci s jeho položením. Tento zahradní obrubník umožňuje téměř neviditelně oddělit jakékoliv povrchy, nenarušuje ráz zahrady a oproti klasickým betonovým obrubníkům má řadu předností.


V naší nabídce naleznete různé rozměry neviditelných zahradních obrubníků. Sú užšie ako cestné obrubníky. Poväčšine majú využitie na priemyselných plochách a na plochách verejných parkovísk. Tento plastový obrubník snadno přizpůsobí požadovanému tvaru i zakřivení, jeho instalace je jednoduchá, časově nenáročná a je možné jej demontovat a kdykoliv změnit tvar Vašich okrasných záhonů.


Nejžádanějším produktem z této kategorie je BEST - PARKAN, klasický a všem známý parkový obrubník , který nabízíme hned v několika barevných variantách. Speciální ocelový hřeb určený k ukotvení neviditelného plastového obrubníku. Je vhodný především do tvrdších kamenitých terénů. Na jeden obrubník je potřeba min 3ks hřebů.


Používáme cookies, abychom zajistili, že vám ty nejlepší zkušenosti na našich webových stránkách. Pokud budete pokračovat v používání tohoto webu. Všestranně využitelný univerzální obrubník s mnoha přednostmi. Plastové a ocelové hřeby najdete ve stejné kategorii. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Cemix Beton Hobby kg. Dlažba Parketa přírodní.


CMI Rozetové kování na interiérové dveře tvar L. Nebo lze použít ocelový pás, ze kterého taktéž vidíte pouze horní lem. To umožňuje, podle představ a požadavků, velice snadno formovat vnitřní i vnější oblouky a zatáčky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


S jeho pomocí je možné libovolné tvarování chodníků nebo cest. Nově přehlednější a rychlejší. Hlavní výhoda je snadná a rychlá montáž pomocí jednoduchého kotvení plastovými nebo železnými hřeby.


Ztracený obrubník - zahradní plastový neviditelný obrubník , který vám vytvoří skrytý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky