pondělí 20. února 2017

Kovová houpačka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Umělý ratan vyniká svou odolností proti UV záření,je bezúdržbový a velice lehký. Reti Gritti Luxusní kovová zahradní houpačka.


Na polyesterový sedák, který je v místě nohou prodloužen, se vejdou až osoby.

Zahradní houpačka s krycí stříškou proti slunci i větru. Doplněk teras či verand v teplém ročním období. Rozkládací zahradní houpačka zajistí lepší skladovatelnost mimo sezónu. Je snadno rozebíratelná, a proto ji můžete mimo sezónu hravě vměstnat i do menších prostor.


Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti, ale i pro dospělé. Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Levná kovová houpačka KATE s pohodlnými poduškami.

Kovová houpačka Kate vytvoří na vaší zahradě či terase útulné místo k odpočinku, kam vždy budete. Klasické houpačky zahradní se vyznačují pevnou stojatou konstrukcí se stříškou a lavicí na sezení pro více osob. Bezpečné sedátko s opěrkou zad a zábranou proti vypadnutí dítěte. Určeno pro domácí užití. Kovová kostra je opatřena nátěrem jež je vysoce odolný.


Parametry: - Výška výrobku: 153. Nejprodávanější produkty: 1. Plátěná stříška není součástí houpačky - kontaktujte nás pro objednání doplňků. Letní slevy za zvýhodněné ceny do 18. Na zimu však doporučujeme houpačku uschovat uvnitř domu nebo garáže. Stříška je taktéž textilní, a před deštěm vás příliš neochrání, ale je možné ji podle potřeby sklopit pro lepší stínění.


Houpací křeslo PETRA s nohami. Na houpačce se mohou houpat i dvě děti. Je určena pro venkovní použití.


Díky svému stylu a provedení si ji zamilují jak dospělí, tak i děti a pokaždé vám skvěle poslouží jako prostředek, na kterém si v rodinném kruhu užijete spoustu zábavy.

Rojaplast NICOLE houpačka. U houpačky nechybí stylové podušky, které zaručují pohodlné posezení na Vaší zahradě či terase. Měkký sedák a opěradlo dokonale splňují požadavky na pohodlí.


SkladeANO Doprava: ZDARMA. A opravdu tomu tak je, kovová konstrukce houpačky je opletena umělým ratanem, čímž získává zajímavý až elegantní nádech. Tato zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu. Konstrukce je kovová , látka z polyesteru, sedák z Textilenu.


Nejoblínbenějším zahradním nábytkem je houpačka. Krásně doplní Vaši zahradní sestavu. Na výběr jsou kovové, teakové, dřevěné a ratanové.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Solidní, pevná konstrukce.


Pohodlné luxusní houpačky s úpravou na ležení. Kč Není skladem HAMMOCK houpačka Velká kovová houpačka , která složí jako venkovní postel. Děti si užijí spousty zábavy při houpání naproti sobě.


BAREVNÉ VARIANTY: zelená, fialová. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Je vhodná i pro nejmenší a to sice pro děti ve věku 0-let.


Maximální nosnost houpačky je kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky