úterý 21. února 2017

Markýza proti dešti

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Látky pro markýzy jsou krásné a praktické. Připravili jsme pro Vás bezkonkurenční výběr kvalitních látek na venkovní markýzy, které Vám garantují jejich dlouhou životnost. Látky jsou pevné, barevně stálé a odolné proti plísním. Je markýza odolná vůči dešti ? Každá markýza je potažena akrylovou látkou naimpregnovanou ochranným přípravkem.


Ten ji chrání před promoknutím a znečištěním. Kvalitní materiál a zpracování zaručují dlouhou životnost markýzy a její stálou barvu. Navíc je markýza konstruována tak, že jí lze uchytit ve větších výškách a tím docílit většího sklonu pro lepší odvod vody.


Zda je markýza odolná proti dešti závisí na typu konstrukce a potahu.

Jednotlivé typy vám představíme níže v článku. Proti dešti jsou určené pergolové markýzy – Mediterány. Chcete si pořídit výsuvnou markýzu proti velkému dešti? Máme pro vás špatnou zprávu. Klasická markýza vás před silným deštěm neochrání.


Dalším důležitou vlastností je vodoodpudivá impregnace, která zajistí, že markýza odolá i krátkému dešti a nepromokne. Sklon markýzy musí být v takovém případě min. V tomto případě není látka markýzy nijak chráněna proti vnějším vlivům počasí a klimatických podmínek, prší na ni, sněží i svítí slunce. Druhým způsobem je potom polokazetové uložení, kdy se látka svine do kazety markýzy, která ji chrání proti dešti. Ale markýza není jednoduše jen protisluneční ochrana.


Alespoň pro ty, kdo jsou rádi venku, je také pohledovou ochranou a často dokonce také mírnou ochranou proti dešti. Sedět venku v bezpečí a bez starostí a ještě k tomu pod hezkou a stabilní markýzou - tak hezké může léto doopravdy být díky markýze. Látka je nepromokavá a voda díky sklonu markýzy hladce odtéká na zem. Tato pergola díky zasklení nabízí celoroční ochranu proti dešti a také sněhu.


Pergola s prosklením je vhodná na terasy, balkony nebo jako přístřešek pro auto. Její odolnost vůči dešti jsme popisovali v jednom z našich minulých článků. Kdo nemá rád klimatizaci, díky markýze výrazně omezí „vstup“ slunečním paprskům, a tedy tepla do místnosti.


FOTO: Isotra „Jestliže půjde markýza na již stávající dům, musí odborník na místě posoudit možnosti kotvení i ovládání. Je však ošetřena impregnací, takže ani mírný déšť není problém.

Díky ošetření nanotechnologií je tkanina odolná vůči špíně, vlhkosti a plísni. V našem sortimentu si můžete vybrat z více než látek na markýzy. Hodí se jak k rodinným domům, tak do bytů pro zastínění balkónů i pro restaurace na venkovní zahrádky. Právě proto vám nabízíme několik typů venkovních markýz. Abyste si vybrali přesně takovou, která bude vyhovovat vašim požadavkům.


Je charakteristická svým elegantním a luxusním vzhledem. Skládá se z hliníkové kazety a rámu, ve kterém je látka vedena společně s předním profilem. Lehká ochrana proti dešti (4). Markýzy rozdělujeme na nejjednodušší klasické (látka je navinuta na roletu a není chráněna proti vnějším vlivům), polokazetové (látka je po navinutí uložena v kazetě a chráněna proti dešti ) a kazetové (po svinutí je kazeta uzavřena krytem a látka chráněna ze všech stran, i zespodu). Markýza patří k tradiční stínící technice.


Nabízíme širokou škálu typů a barev látek, které jsou upraveny impregnací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky