úterý 21. června 2016

Kanystr na pitnou vodu

Záleží tak pouze na vašem výběru. Jsou certifikovány pro styk s potravinami. Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem litrů. Kanystr má potravinářský atest, je vhodný i na pitnou vodu.


Skladem i další kanystry s kohoutem. Popis: Kanystr litrů na pitnou vodu, rozměry (výška) x 4x 1cm.

Praktické madlo na přenášení. Kanystry na pitnou vodu ocení hlavně kempaři a chataři. Compass Kanystr s kohoutkem na pitnou vodu L. Plastové kanystry na pitnou vodu s otočným uzávěrem a výpustným kohoutkem určeny pro transport a skladování tekutin. Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem, díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče. Vybrat si můžete provedení s výlevkou, s kohoutkem nebo stohovatelné.


V naší nabídce naleznete širokou škálu kanystrů na pitnou vodu plastových. Jsou vyrobeny z odolného plastu a vybaveny buď plastovým nebo kovovým kohoutkem, který usnadňuje mytí rukou či nádobí. Způsoby získávání vody v přírodě.

Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16. EquiTV 4watching Live now úžasné myšlenek s plastovými lahvemi - Duration: 14:21. Těsnění nejsou vhodné pro pohonné hmoty a chemikálie. S modrým ECO víkem se závitem. Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro snadnou manipulaci.


Vhodné pro stysk s potravinami. Hledáte kvalitní kanystr na vodu ? Zkuste náš kanystr na vodu ,který nezklame. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Díky speciálnímu tvaru spodní plochy lze kanystry stohovat. Kanystr na vodu Jerry Can 23L od dánské společnosti Easy Camp je vybaven praktickým kohoutkem.


Kanystr na pitnou vodu litrů s kohoutkem Použití kanystru: v každé situaci, kdy je přístup k. Díky integrovanému zásobníku na mýdlo je skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě. Průsvitný litrový kanystr. Dobře těsnící vypouštěcí kohoutek ,možnost stohování více kanystrů na sebe, praktický tvar s madlem pro přenášení. Díky použitému materiálu je vhodný i na pitnou vodu. Popis: Uplne nove a ciste kanystry bez zapachu, daji se pouzit na.


Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet.

Rozměry a hmotnost (netto) Hmotnost: 250. Porovnání cen kanystr na pitnou vodu , srovnání cen kanystr na pitnou vodu na portálu HLEDEJCENY. Skládací kanystr na vodu , Folding. Nádobka na mýdlo do kanystr na vodu N 7Kč.


Držák kanystru na vodu 30L 4Kč. V nabídce vak nebo kanystr na pitnou vodu – lehký, skladný, objem a litrů. Kvalitní italský kanystr na pitnou vodu. Tento produkt má několik vari.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky