středa 22. června 2016

Travní směs luční

UNI-L-travní směs luční polopozdní až pozdní Hmotnost: kg. Koupit tuto luční travní směs v e-shopu Luční travní směs polopozdní až pozdní se využívá na 5-let, je obohacena o vytrvalejší druhy, velmi vhodná pro sušení, poskytuje až seče v pozdnějších termínech, varianta pro těžší půdy, s vyšším podílem jetele plazivého a se zastoupením hybridu Festulolium. Receptura obsahuje druhy a odrůdy s vysokou tvorbou zelené hmoty a příměs jetele.


Poskytuje až seče v pozdnějších termínech. Vhodná zejména k sušení. Tato travní směs slouží pro zakládání víceletých travních porostů, které jsou určeny především pro produkci kvalitního sena. Travní směs vhodná pro pastvu i sušení, poskytne ročně dvě až tři seče.


Směs vhodná pro zakládání víceletých travních porostů určených především pro produkci sena. Bylinná travní směs vhodná pro všechna stanoviště kromě extrémně suchých, zásaditých, vlhkých a zastíněných poloh. Intenzita kosení 0-3x ročně, výška kosení 8-cm.


Směs je vhodná pro veřejnou i privátní zeleň, zeleň podél komunikací a extenzívně využívané plochy. Tato směs se vyznačuje vysokým výnosem zelené hmoty, kvalitní a chutnou pící. Toleruje i sušší podmínky, není náročná na půdní stanoviště.


Luční směs 8- pro sušší a extrémní podmínky Základními komponenty této směsi jsou ovsík vyvýšený a srha říznačka, které poskytují dobré výnosy píce na suchých a kamenitých půdách. Dále nabízíme: - míchání směsí na přání dle dohody se zákazníkem! Zařazení špičkových trávníkových odrůd jílku vytrvalého umožnilo výrazně zvýšit jeho podíl ve směsi. Převaha jílku vytrvalého dodává směsi její charakteristické vlastnosti: rychlý vývoj po zásevu, dobrou konkurenční schopnost vůči plevelům, odolnost k sešlapávání a schopnost rychlé regenerace po poškození.


Obsahuje druhy a odrůdy trav s vyšši tvorbou zelené hmoty a jetel luční. Nákup bez rizika: dní na vrácení. V tomto poměru jsou většinou parkové travní směsi.


Firma Rožnovská travní semena nabízí široký sortiment trav, jetelovin a travních směsí zejména pro okrasné trávníky, rekreační trávníky, sportovní. Speciální travní směsi pro louky a pastviny různého typu. Směs obsahuje druhy trav s vyšší tvorbou zelené hmoty a. Vysoký podíl srhy a ovsíku zajišťují velmi vysoký výnos píce na sušších i vlhčích.


TOP travní směs je složená z vybraných špičkových odrůd trav, které jsou ve vzájemně vyváženém poměru. Porosty mají díky druhovému a. Univerzální travní směs je složena z kvalitních travních odrů určených pro rychlé zatravnění ploch kolem budov, podél cest, na sídlištích a při úpravách travních ploch v parcích i jiných stávajících travních ploch. Trávník má vyšší odolnost vůči plevelům a nižší nároky na údržbu. Raná, velmi výnosná směs složená z druhů, které dobře snášejí sušší podmínky. Dává velmi vysoké výnosy ve všech sečích.


Druhy a odrůdy ve směsi jsou velmi vhodné i pro výrobu kvalitního sena. Směs obohacuje unikátní tolice, která snáší sucho a dokáže se udržet v konkurenci trav. Je možné občasné pastevní využití. RTS Okrasné parkové směsi Ideální do zahrad rodinných domů, parků a pro obnovu zeleně našich měst.


Možné použití také pro trávník okolo silnic. Vytváří plastický, hustý. Luční travní směs Hortus je vhodná zejména k založení pícních porostů s předpokladem trojsečného využívání jak na zeleno, tak na produkci sena.


Exkluzivní travní směs do sucha. Standardní luční směs rozšířená o vytrvalejší druhy. Tmavě až výrazně tmavě zelená barva, která za určitých světelných podmínek připomíná modrou barvu, od které je odvozen název Bluegrass.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tato stránka využívá cookies v rámci poskytování služeb, pokračováním prohlížení stránek souhlasíte s jejich použitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky