středa 22. června 2016

Poštová schránka

Hodnotenie produktu:. Prijímať balíky flexibilne a jednoducho,Postbutler. Na žiadnom dome by nemala chýbať poštová schránka.


Vyberajte poštu na chalupe zo schránky s ľudovým motívom, zabudujte si zamurovateľnú obojstrannú. Poštová schránka , ktorá je pred rodinným domom musí odolať dažďu, vetru aj slnku. Jednoduché poštové schránky do bytových domov, aj robustné schránky v antickom štýle z liateho hliníka, ktoré dokreslia atmosféru rodinného domu.

SG schránka s motívom pohľadnice. Univerzálny montážny držiak na sch. Modulová kovová poštová schránka Relax, boxov.


Dostupný počet na sklade ? Tento tovar nebude dostupný Pridať k porovnaniu Pridať k porovnaniu. Vonkajší obal imitujúci vzhľadovo aj dotykovo knihu v tvrdej väzbe, znižuje možnosť nájdenia schránky nepovolanou osobou. Vhodenie a výber pošty prednou stranou.


Uchytenie do steny alebo na plot v štyroch bodoch.

Pre vonkajšie i vnútorné prostredie. Menovka a okienko pre kontrolu prijatej pošty z prednej strany. Um Missbrauch zu verhindern, wirst du nach dem Absenden gebeten, dich einzuloggen oder deine E-Mail-Adresse anzugeben. Vyberte si tu správnu v širokej ponuke u nás Vyberte si tu správnu v širokej ponuke u nás Prezeraním tejto stránky súhlasíte s použitím COOKIES a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy. Otvor schránky pre listy veľkosti A4.


Internet banking Prihlásenie Spravujte si sami svoje financie Zabudol som heslo Prihlásiť sa. Stiahnite si našu aplikáciu a bankujte jednoduchšie! Schránka poštovní, RETRO (200x280x3mm), max.


Požičajte si s výhodným úrokom V ktorejkoľvek pobočke alebo na po. Registráciou sa k ničomu nezaväzujete a odber noviniek môžete kedykoľvek zrušiť prostredníctvom odkazu v správe. Komunikácia prostredníctvom elektronickej schránky nahrádza klasický spôsob komunikácie s verejnou správou a je ekvivalentná k podaniam a doručovaniu dokumentov v listinnej podobe.


Vytvorené službou Webnode. Výška 6mm, šírka 5mm, hmotnosť 1kg. Povrchová úprava poštovej schránky zaisťuje jej vysokú odolnosť v poveternostných podmienkach, ktorým sú vystavené.


Zaisťuje kvalitný vzhľad aj funkčnosť schránok. Okrem toho, že Vám do nej bude chodiť pošta, môže tiež pekne vyzerať. V našej ponuke máme cez.

Oceľová americká poštová schránka ponúka mimoriadne krásny retro vzhľad. Dizajnová poštová schránka vyrobená z nerezovej ocele. Každá schránka má být opatřena štítkem s informacemi o dnech a časech výběru, názvem poštovního operátora a poštovní provozovny (poštovního úřadu), která schránku vybírá, její adresou a telefonním číslem a vybraných cenách základních služeb.


Praktická drevená poštová schránka na plot so šírkou vhodu až 25. Klasik : Rozmer poštovej schránky: v. Originálne poštové schránky, ručne odlievané z hliníka. Vynikajú originálnym vzhľadom, kvalitou a dlhodobou životnosťou, vytvorené kvalitnými farbami.


Exkluzívne plechové poštové schránky ponúka predajňa nábytku a domácich potrieb DREVONAX. Neváhajte a vymeňte staré poštové schránky za nové. Praktické poštovej schránky vonkajšie nerezové majú dostatočný priestor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky