pondělí 20. června 2016

Litinový plát na grilování

Vnější rozměr 35x35cm , hmotnost 6kg. Já mám na části grilu také litinový plát a všechny pokusy zatím dopadly žalostně. Univerzální GRILOVACÍ TÁL je. Doplňkové informace: Materiál: litina, ocelové nožky.


Vyčištění před prvním použitínad otevřeným ohněm krátce prázdný plát nahřejte, potom tekutým čisticím prostředkem na nádobí kotlík důkladně vymyjte. Jste hrdým vlastníkem plynového grilu California BBQ značky.

Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní. Veškeré litinové pláty zasíláme také běžně dopravní službou přímo na Vaší adresu.


Kvalitní litinové pláty dodáváme našim zákazníkům již let. Začátky opravdového grilování nemusejí být snadné, ale dnes je na trhu velké množství pomocníků. Pro úspěšné grilování vám pak už stačí kvalitní maso, k tomu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Litinový tál s vysokými vroubky na grilování je tím hlavním. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Pokud máte rádi grilování a celkově barbecue a hledáte kvalitní a zdravotně nezávadné výrobky, pak jste na správném místě.


Možná je na to nějaký fígl. Maso se na litinu spodní stranou okamžitě připeče (zkoušel jsem různé teploty) a pokud má bý hotový i zbytek masa, je z kontaktní plochy škvarek, který se jen obtížně seškrabává. Používám pod maso olej v rozprašovači, který použiju těsně před položením masa na litinový plát.


Bramboráky dělám úplně nasucho. Nikdy se mi maso ani placek nepřichytily. Jednoduché a levné řešení pro rychlou zahradní grilovačku. Robustní a nepoškrábatelný, bez chemických přísa bez umělého povrchu nebo povlaku, pouze čistá litina.


Vhodná pro plynové grily, grily na dřevěné uhlí, k využití také na otevřeném ohni aj. Grilování s tímto pomocníkem je opravdu snadné. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na vaše perfektní grilování nemají tyto přirozené vlastnosti litiny žádný negativní vliv. Každý kus tálu je originál.


Tál splňuje požadavky a vyhlášku po styk s potravinami. Málokdy je potřeba zahřívat litinový tál na velmi vysokou teplotu. Díky matnému černému smaltovanému povrchu je tento gril téměř nezničitelný, odolný proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí.

Gril lze použít na všech typech varných zdrojů, včetně indukce. V létě si můžete užít pohodové chvilky venku při grilování na otevřeném ohni, a v zimě si můžete připravit grilované pochoutky na libovolném sporáku doma. Při vaření nepoužívejte kuchyňská náčiní, která mohou poškrábat povrch. Plát uchopujte pouze přes utěrku nebo v rukavici. Nejlepší pro přípravu šťavnatých steaků, burgerů, ryb, grilované zeleniny.


Grilovací plát s vroubky z masivní litiny české ruční výroby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky