čtvrtek 23. června 2016

Moruše sušená

Přitom mají více než třítisíciletou historii. Jejích léčivých účinků využívali staří Číňané, v Evropě pak Řekové a Římané. Dnes můžeme plody morušovníku, moruše, považovat za superpotraviny. Naše sušené moruše jsou sklízeny ze stromů nesoucí název Morus Alba.


Karel Veliký, císař Svaté říše římské, nařídil, aby byly moruše pěstovány jako užitečné rostliny na císařské farmě. Svět plodů Vám nabízí zdravou sušenou moruši!

Vyzkoušejte ji a napište nám, jak Vám chutnalo! Daří se mu zejména v teplých. Roste na opadavých stromech dosahujících výšky až metrů. V tradiční čínské medicíně jsou bílé moruše využívány po staletí.


Po usušení se sladká chuť moruší ještě zvyšuje a dostává tak medový nádech. Můžeme tvrdit, že její listy jsou novou super potravinou. Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky.


Moruša biela sušená - informácie.

Všechny informace o produktu Sušený plo ořech, semeno Allnature Bílá moruše sušená Bio 1g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a. DOPORUČUJEME Arašídy neloupané nepražené. Pražené oříšky a semínka Ořísky v belgické čokoládě Ovoce v belgické čokoládě Cereálie a musli Chipsy a. Sušená zelenina Sušené houby Vločky. Už v antickej minulosti sa. Má bílé plody nazývané moruše, které jsou vynikající svou medovou chutí. Sú jemne žuvacie a majú karamelovú chuť.


Sú bez lepku, VEGAN, Kosher, bez sóje, žiadne emulgátory a konzervanty. Pěstování moruše se do Evropy. I přesto, že díky sušení na slunci obsahuje moruše více cukru, se stále řadí díky svým výživovým hodnotám mezi superfoods. Listový čaj z čiernej moruše pre diabetes gramov listov moruše zalejeme pol litrom vriacej vody a necháme minút vylúhovať. Preceďte a pite počas dňa.


Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je nejšetrnější způsob, jakým lze ovoce a další plodiny sušit. Lyofilizované ovoce si tak zachovává svou autentickou. Hodí se jak k přímé konzumaci, tak do ovocných salátů, dezertů, jogurtů a cereálních kaší. Přírodní antioxidant, je nápomocen při léčbě rakoviny. Tvarem připomíná malinu a její chuť je také velmi lahodná a medově sladká.


Naše moruše je 1 natural sušena na tureckém sluníčku a neobsahuje žádný přidaný cukr nebo SO2.

Obsahuje vysoký podíl vitamínu C, železa a také bílkovin. Rozinky sultánky BIO 5g. Naopak moruše si zachovali tvar a aj svoju sladko – kyslú chuť.


Vznikli veľmi príjemné morušové bio cukríky, ktoré navyše ponúkajú možnosť sa po prvýkrát pri jedení moruší nezababrať. Naše bio sušené moruše jsou sklízeny v Uzbekistánu ze stromů nesoucí název Morus Alba a sušeny na sluníčku. Z moruše se dají připravit lahodné sirupy, ale také likéry či ovocná vína. Křupavé sladkokyselé plody exotického keře moruše černé jsou výjimečné svým výskytem i chutí.


Její plody jsou podobné ostružinám a mají svěže. Cibule sušená prášek BIO 2g. Plody nejsou přislazovány ani sířeny. Zapomeňte na nezdravý rafinovaný cukr. Oslaďte si život přírodou.


Když vám bude chybět energie, tak moruše bílá v BIO kvalitě vás hned nakopne. A zároveň nadmíru potěšíte i své chuťové pohárky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky